2777
2789
عنوان

قهر منو خالم

144 بازدید | 4 پست

سلام اين موضوعي كه ميخوام مطرح كنم در رابطه با قهر منو خالم هست

موضوع از اين قراره كه طرف هر چي بهش ميگفتم ميرفته به اون يكي خالم ميگفته بعد اين خالم هم هر چي به اوني كه الان باهاش قهرم ميگفت ميمومد به منو مادرم ميگفته حالا خودشو مامانم اشتي كردن ولي يه سال شد و من اصلا دوس نداشتم ديگه تو زندگيم باشه با اينكه صميمي ترين خالم بوده و هر چي راز داشتم بهش ميگفتم حتي وقتي بچه بودم تموم تدريسام رو خودش انجام ميداد خيلي دوسم داشت و منم همينطور به حدي كه عين دختر بودم براش اما متاسفانه بگو مگو هايي كه پيش اومد همه چيز رو خراب كرد و الان دشمنيم انگار نه من دوس دارم ببينمش و نه اون حتي وقتي مياد خونمون ميرم تو اتاق تنها ميشينم تا اصلا نبينمش و خودشم از اين موضوع گلايه ميكنه پيش. مادرم و ميگه كه دوس ندارم بيام خونت چون دخترت ميره تو اتاق و نميخواد منو ببينه

بين دوراهي موندم نميدونم خودم واسه اشتي پاپيش بزارم يا كلا موضوع رو ول كنم از طرفي هميشه ميگم نميتونن زحماتش رو در حقم فراموش كنم گاهي هم عذاب وجدان مي گيرم واقعا نميدونم چيكار كنم به زاهنماييتون نياز دارم

ممنون بابت وقتي كه گذاشتين 

رک مستقیم بگو فلانی 

من به شما اعتماد داشتم همه حرفامو به بقیه زدی از چشمم افتادی 

قایم نشو رک حرفتو بزن 

بعد بگو فقط به خاطر نسبت فامیلی دیگه فقط میگم سلام خداحافظ 

انتظار صمیمیت دیگه از من نداشته باشید 

قایم هم نشو قشنگ بیا بیرون نه حرف بزن نه کاریش داشته باش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

رک مستقیم بگو فلانی  من به شما اعتماد داشتم همه حرفامو به بقیه زدی از چشمم افتادی  قایم ...

بنظرتون همين كارو انجام بدم

بعد چون باعث قهر منو خاله ديگه ام شد متنفر شدم ازش ولي خب الات عين قبليم ولي با اون خوب نشدم خودشم بجاي اينكه بگه تقصير منه همش پشت سرم جلو مادرم حرف ميزد كه دخالت ميكنه در حالي كه تموم حرفامو گذاشته جلو روي خالم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون همين كارو انجام بدم بعد چون باعث قهر منو خاله ديگه ام شد متنفر شدم ازش ولي خب الات عين قبلي ...

اره مستقیم بگو که شما کارت اشتباه بوده 

باعث دوبهم زنی شدی 

بذار خودشو جمع کنه 

دیگه موش ندوئونه 

اگرم میخوای اشتی کنی خودت 

هیچی نگو 

فقط سلام خداحافظ 

زیاد باهاش گرم نگیر 

بعدا گفت چرا اینجوری 

بگو حرفایی که بهت گفتم بالاتر رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1