2777
2789
عنوان

همه نظر بدین

62 بازدید | 7 پست

کات بودیم حدود ۳ هفته. چند سال بود باهم بودیم. پدرش فوت کرد. اتفاقی متوجه شدم تسلیت گفتم. گفتم میخوای کنارت باشم؟ حالت خوب نیس. گفت حالم خوبه. گفتم خب هر طور صلاح میدونی رک بگو اره یا نه. گفت برام سوغاتی همیشگی رو بیار. چند روز پیش تولدم بود. ی پیام طولانی داد و تبریک گفت!!! گفتم این شرایط ممنون به یادم بودی. دیگه هر روز فقط حالشو میپرسم سریع جواب میده من دیگه ادامه نمیدم.

هفته بعد قراره همو ببینیم و سوغاتی رو بدم بهش.

دلیل کاتمون این بود پیاما رو دیر جواب میداد یا اصلا جواب نمیداد.

این چند وقت هر وقت پیام دادم زیر ۱۰ دقیقه جواب داده. 

نمیدونم وقتی دیدمش چطور رفتار کنم. چقد پیشش باشم؟ چی بگم؟ چون مغروره نمیخوام اصلا در مورد خودمون صحبت کنم و بعدش دیگه پیام ندم. کسی تجربه داره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو که همون موقع ک بش گفتی میخوای کنارت باشم خودت پیش قدم شدی اینطورم ک از حرفات فهمیدم خودتم بعدش پیام میدادی بنظرم دیگه بیشتر ازین خودتو کوچیک نکن مگر اینکه خودش بگه چون خیلی تحویلش گرفتی باید صحبت کنه خودش نکرد بیخیال شو

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
خب تو که همون موقع ک بش گفتی میخوای کنارت باشم خودت پیش قدم شدی اینطورم ک از حرفات فهمیدم خودتم بعدش ...

هفته بعد قراره همو ببینیم نمیدونم چطور رفتار کنم. راستش بی حس شدم و به نبودش عادت کردم ولی اینکه زود جواب پیاممو میده و تولدمو تبریک گفت دودل شدم. خودش گفت سوغاتی همیشگی رو برام بیار. گیج شدم. 

هفته بعد قراره همو ببینیم نمیدونم چطور رفتار کنم. راستش بی حس شدم و به نبودش عادت کردم ولی اینکه زود ...

ببین رفتارش حضوری چطوره 

نگران نباش وقتی ببینیش با توجه ب رفتارش همه چی دستت میاد

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤