2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 63 پست
شکمش بزرگ نشد ؟  حالت تهوع ویار هیچی نداشت  چطور اینقد دیر فهمیده

نه والا 

حالت تهوع داشت رفتیم دکتر گفت میکروب معده داری 

آندوسکوپی کرد آزمایش خون داد 

آزمایش مدفوع ادرار 

حتی پریود هم میشد مرتب 

چند روزی بود درد داشت دکتر زنان رفت گف احتمالا بارداری سونو انجام بده 

امروز رفتیم مثبت بود 

خودمم از صبح هیچی نخوردم انقد حالم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باشه منم ۳۷سالمه وباردارم مگه چه عیبی داره حالا سه تا داشته باشه خدا قهرش میگیره خدامیده بنده خد ...

آخه شاید همسر شما رسیدگی میکنه به شما 

بابای من عین خیالش نیست 

بیخیال ترین مردی که تا به حال دیدم بابامه

عزیزم چون غیر قانونیه باید توسط ماما تو یه جای غیر استریل و اینا باشه که الان ۵ ماهشه دقیقا باید سزا ...

راهی نیست مثلا تو شکمش بمیره؟

ما یه فامیل داریم ۶ ماهه مرد 

نمیدونم چطوری بود اصلا 

کاش میشد دنیا نیومده بره 

راهی نیست مثلا تو شکمش بمیره؟ ما یه فامیل داریم ۶ ماهه مرد  نمیدونم چطوری بود اصلا  کاش ...

بچه ای که ۶ ماهه مرده از اول مشکل داشته بچه سالم که خود به خود نمیمیره الان دیگه مار از زعفرون و بپر بپر گذشته 

خب به دنیا بیاد و حسرت به دل باشه گناه نداره؟

من از لحاظ شرعی گفتم میتونی سوال کنی ولی اینو میدونم خدایی این بچه رو تا اینجا رسونده هیچ کاریش بی حکمت نیست کلی مادر هستن درحسرت یه بچه  

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌️ 
من از لحاظ شرعی گفتم میتونی سوال کنی ولی اینو میدونم خدایی این بچه رو تا اینجا رسونده هیچ کاریش بی ح ...

همین دیگه یکی بچه میخواد خدا نمیده 

یکیم مامان من که نخواست با کلی پیشگیری هم باردار شد 

آخه شاید همسر شما رسیدگی میکنه به شما  بابای من عین خیالش نیست  بیخیال ترین مردی که تا ب ...

اصلا اینجوری نیست من شرایطم شاید به مراتب بدتر از خیلیا باشه ولی اینو میدونم هدیه خدا بهم داده شده اونقدر قدردانش هستم پس نفرستم من به خدای بالای سرم اعتقاد دارم بااینکه شوهرم بارها گفته بچه رو نمیخواد ولی هرگزیک درصد هم نه به سقط فکر میکنم نه خواهم کرد فیبروم دارم خونریزی واستراحت مطلقم ولی حاضرنیستم جنینم حتی سرسوزنی آسیب ببینه ازوقتی صدای قلبشو شنیدم دیگه عاشقانه دوستش دارم وخواهم داشت 

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌️