2777
2789

صبر کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخته ولی باید صبرکنی منو شوهرمم امروز خیلی دعوای بدی کردیم ۵ساله عروسی کردیم خیلی کم پیش میادکه اصلا دعوکنیم چه برسه دعوای شدید خیلی ازش ناراحتم تا حالا نشده حتی وقت دعواازش جداب خوابم ولی امشب میخوام برم اتاق دیگه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
قلبم درد گرفته دیگه  کاش نبودم

خدا بزرگه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دختر خوب آقایون بالای 30 اخلاقیات خاصی دارند همسر من 33سالش من 24  10سال اختلاف سنی داریم اما خداروشکر هیچوقت این فاصله سنی رو حس نکردم چون هم دوستش دارم هم اینکه هردومون از خودگذشتگی داریم وهله اول به قضیه ازدواج باسن بالا نگاه میکنیم از مرد انتظارداریم مثل نوجونای 20ساله رفتار کنه و از دختر انتظارداریم بزرگانه رفتار کنه نمیدونم متوجه صحبتم میشی یانه بعنوان کسی که با مرد بالای 30 سال ازدواج کردی اول اینکه نباید از ناز کردن وخواسته های این سنت کوتاه بیای اما یه جاهایی باید مناسب سن همسرت معقولانه رفتار کنی جانم اگر تشخیص بدی کجا و با چه زبون وسیاست وخواسته ای با همسرت رفتار کنی هیچوقت ناراحتی پیش نمیاد اقایون سن 30تا 35 هم احساسات دارن خیلی مسئولیت پذیر هستند فقط نمیتونند مثل اقایون 20ساله رفتار کنند گل من خودتوبا شرایط همسرت وفق بده نکه از خواسته هات بگذری وبحث بشه در عین آرامش و صحبت مشکلات وخواسته هاتو حل کن همونجور که شما انتظار خیلی مسائل رو از همسرت داری ایشونم انتظار خیلی مسائل رو ازت داره همیشه اروم باش و فضای زندگیتون رو اروم نگه دار  

سخته ولی باید صبرکنی منو شوهرمم امروز خیلی دعوای بدی کردیم ۵ساله عروسی کردیم خیلی کم پیش میادکه اصلا ...

خوب خودتون اینجوری گند می‌زنید 

به زندگیتون 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دختر خوب آقایون بالای 30 اخلاقیات خاصی دارند همسر من 33سالش من 24  10سال اختلاف سنی داریم اما خ ...

مرسی عزیزم 

کاملا درست میگی 

تا الان تو همه مسائل همینجوری بودیم ولی نمیدونم الان چرا انجوری واکنش نشون داد بنظرت الان ی زنگ بزنم بهش یا صبر کنم تا خودش خواس 

اینستا پست فرستادم سین زده ولی جواب ن

مرسی عزیزم  کاملا درست میگی  تا الان تو همه مسائل همینجوری بودیم ولی نمیدونم الان چرا ان ...

آرامش خودت آلان از هرچیزی مهم تر هست والبته اروم بودن ایشون پاشو یه فنجون قهوه بخور تا شب صبر کن بعداز خوردن قهوت یه موزیک بزار و متن بالا بلند اماده کن این متن قرار شامل تمام احساسات خودت و اون اقا باشه هر آنچه که دلت بهت میگه حتی اگر قرار 10000بار به متن بنویسی دوست دارم اما بنویس از احساس قلبیت و آخر متن بگو بهش امیدوارم این متن باعث بشه فردا با فراموش کردن هرچیزی که این مدت رو بهمون زهر کرد وفاصله انداخت تمام بشه و روز خوبی رو شروع کنیم 

عزیزم فراموش. نکن آقایون سن بالا یا حتی همه آقایون مثل بچه هستند به سن وقلدر واخمشون نرو که اذیت کنندست واسمون با محبت ومهربونی مثل بچه میشند 

یادت باشه امشب بعداز اینکه متن رو براش فرستادی وشب بخیر گفتی دیگه قرار نیست هیچکاری کنی منتظرباش بعداز این متن اتفاقات خوبی پیش بیاد درسته نباید واسه عشقت غرور داشته باشی اما بعداز فرستادن اون متن به خودت وایشون فضا بده وخودت رو سرگرم کن و ذهنت رو آزاد کن مطمئنم همه چیز درست میشه محکم باش