2777
2789

همونی که تو مجیدیه جنوبی هست؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه میشناسی

وقتی پسرمو میبردم پیش دبستانی، از بقیه مادرا اسمشو شنیدم هرکسی یه نظری داشت، یکی میگفت خوبه یکی میگف بده

سرای محله مجیدیه هم خوبه نسبتاََ

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
وقتی پسرمو میبردم پیش دبستانی، از بقیه مادرا اسمشو شنیدم هرکسی یه نظری داشت، یکی میگفت خوبه یکی میگف ...

من‌شاغلم میخوام تایم اقاقیا خوبه

پسرم رو پیش دبستانیش ثبت نام کردم

به نظرت از کجا امار بگیرم خوبه یا نه

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
من‌شاغلم میخوام تایم اقاقیا خوبه پسرم رو پیش دبستانیش ثبت نام کردم به نظرت از کجا امار بگیرم خوبه ...

والا من خودم برای پیش دبستانی که پسرمو بردم سرای محله مجیدیه، برای تحقیق جلوی در واستادم از چندتا مادر پرسیدم. شما هم همینکارو بکن

والا من خودم برای پیش دبستانی که پسرمو بردم سرای محله مجیدیه، برای تحقیق جلوی در واستادم از چندتا ما ...

چقدر گفته هزینش

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
چقدر گفته هزینش

امسال رو نمیدونم

ولی هنوز شماره مدیرشو دارم خواستی بدم زنگ بزن

سال 1400، 3 تومن، پول کتاب و لباس فرم هم 500 

امسال رو نمیدونم ولی هنوز شماره مدیرشو دارم خواستی بدم زنگ بزن سال 1400، 3 تومن، پول کتاب و لباس ف ...

مرسی عزیزم