2777
2789
عنوان

قانون جذب؟؟؟

87 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من به مدت 4 سال قانون جذب کار میکنم خیلی زندگیم عالی شده از روزی که شروع کردم خیلی معجزه ها شد تو زندگیم

هرچی تمرین انجام دادم بیشتر به خواسته هام رسیدم

انقد حس و حالم خوب شده گفتم این قانون رو با بقیه به اشتراک بزارم یه گروه توی روبیکا زدم که همه اطلاعات این چند سال و دوره هایی که شرکت کردم رو بصورت کاملا رایگان میخام بزارم اگه کسی مایل بود بیاد

من به شخصه خودم خیلی تغییرات دادم تو زندگیم باقانون جذب

خونمو عوض کردم 

اخلاق و رفتار همسرم تغییر کرد

رفتار خودم عالی تر شد

دید همه نسبت بهم عوض شد

همه وسایلمو عوض کردم

و خیلی چیزای دیگه که خیلی زیادن 

با خدا باش پادشاهی کن  
چه عالی  منم دوس دارم شرکت کنم

به گروه من خوش امدید

اینجا امدیم تا 

با قانون جذب و انرژی مثبت به خواسته هامون برسیم

هر سوالی داشتید در خدمتم.

این لینک گروه هست.

https://rubika.ir/joing/EJGGHICJ0NJHAZODISTZPWOWSAMWDFDV

با خدا باش پادشاهی کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوستدارم باشم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
بزنید روی لینک و وارد بشید گلم

زدم عضوشدم اتفاقاامروزهمش دنبال تاپیک های قانون جذب بودم مرسی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
زدم عضوشدم اتفاقاامروزهمش دنبال تاپیک های قانون جذب بودم مرسی

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم شما اتفاقی توی این راه نیستی به اذن خداوند و کائنات توی این راه هستی انشالله همه تمرین ها رو انجام بده و به خواسته هات برسی

با خدا باش پادشاهی کن