2777
2789
عنوان

دانشجوهااا

184 بازدید | 44 پست

چند ترم دیگه دارین ؟؟؟ 

حستون خوبه داره دانشگاه شروع میشه ؟؟

حرف بزنیم دورهم 

رشته هم خواستین بگین 🌱🌱💚💚

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سال اخرمه 

دو ترم دیگه تموم میشه 

دلم تنگ میشه به شدت 

اما برا ارشد اقدام میکنم 

اما خب جو کارشناسی با ارشد فرق داره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

سه ترم دیگه مونده تموم بشه 

تربیت معلمم 

آره خوشحالم باز میشه 

دلم واسه دیوونه بازی هامون و بازار رفتن ها و خرید کردن های دسته جمعی مون تنگ شده 

ولی از غذاهای خوابگاه متنفرممم 

این عذابم میده

ولی خب طول ترم برای من به شدت سخته 

پنج ماه پامم وقت نمیکنم از خونه بذارم بیرون 

زندگیم خلاصه میشه تو دانشگاه و کتابخونه فقط 

از پنج صبح باید بزنم بیرون 

هشت شب میام خونه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
2ترم دیگه دارم  نه اصلا فقط دلم میخواد تموم بشه 😔

موفق باشی عزیزم دو ترم چیزی نیست میگذره 

چرا عزیزم ؟؟؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
2ترم دیگه دارم  نه اصلا فقط دلم میخواد تموم بشه 😔

رشتت چیه ؟؟

ترم پنجم پرستاری راستش از بهمن باید شیفت برم یه خرده نگرانم

موفق باشی گلم 

پنج ترم دیگه داری ؟

عزیزم چی میخونی

شیمی محض 

خیلی سخته 

دانشگامون هم هرروز هفته کلاس میذاره 

تهرانم هستم برا رفت و آمد ترافیک سنگین آزار دهندس

سال اخرمه  دو ترم دیگه تموم میشه  دلم تنگ میشه به شدت  اما برا ارشد اقدام میکنم&nb ...

رشتت چیه عزیزم 

آره ارشد که زیاد دانشگاه نمیری