2777
2789
عنوان

تنهام …

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 26 پست
فقط دلم میخواد زودتر برم سر خونه زندگیم راحت شم

البته درکت میکنم منم اون سه ماه سختم بود ی حس آلاخون والاخونی داشتم صبحانه ناهار شام ب راه بود ولی همسرم سرکار بود یا مثلا میرفت با دوسش جایی کار داشت من میرفتم تو اتاق معذب بودم مدام تو هال کنارشون بشینم ولی خوب میگذره بهتر از جایی بود ک مدام بی احترامی میکردن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داداشم یکیشون مثل ی دوست نزدیکیم باهم اونم با خانوادم قط رابطس بهم پیام داد چیشده اینا گفتم اره اینج ...

پدر و مادرم نتونستن پسرشونه وادرار به اشتی با شوهرم کنن ،بزرگتری نکردن که این دعوای الکی و تموم کنن 

میدونستن کسی که این وسط از بین میره من بودم ،حتی بخاطر منم بزرگتری نکردن …

ما دو تا بودیم ،حس میکنم پسرشون خیلی براشون مهم تره…

البته درکت میکنم منم اون سه ماه سختم بود ی حس آلاخون والاخونی داشتم صبحانه ناهار شام ب راه بود ولی ه ...

من پدر شوهر ندارم 

یه خواهر شوهرم پیش مادر شوهرم زندگی میکرد که الان داره میره خونه خودش ،ولی بازم معذبم ،راحت نیستم چون من خونه خودمونم ک بودم ادم بیرونی و شلوغی نبودم کلا سرم به گوشی ‌ و تی وی گرم بود 

اتاق راحت خودم و…. 

حتی پدر و مادرم ….

من حس میکنم خیلی افسرده شدم بدون گریه نفس نمیکشم ،دیگه فکر کن اوضاع من چطوریه الان 

پدر و مادرم نتونستن پسرشونه وادرار به اشتی با شوهرم کنن ،بزرگتری نکردن که این دعوای الکی و تموم کنن& ...

شاید بگن این حرفم زشته 

ولی پدر مادر درسته پدرمادرن اما دل بشکنن و عذرخاهی نکنن من میبوسمشون میزارمشون کنار بحث غرور اینا نیستا بحث شعوره 

هر چی عقلت میگه انجام بده من عقلم گف قط رابطه اینقدررررر ارامش دارم ک نگو 

شاید بگن این حرفم زشته  ولی پدر مادر درسته پدرمادرن اما دل بشکنن و عذرخاهی نکنن من میبوسمشون م ...

چقدر خوب ،شما از مراحل سختش گذشتی …بمونید پای هم❤️

من پدر شوهر ندارم  یه خواهر شوهرم پیش مادر شوهرم زندگی میکرد که الان داره میره خونه خودش ،ولی ...

منم ساکتم عزیز دلم 

ولی خوب اگر میبینی خونه مادرشوهرت اوکیه با اون ارتباط بگیر من با مادر شوهرم بیشتر از مادر خودم ارتباط دارم 

بعدشم گهگاهی ب مامانت اسمس بده ک کارتون بده رفتارتون زشته بفهمه ازش دلخوری ولی اینو یادت باشه همیشه باید قوی بمونی همیشه گریه کن ولی بعد ی یاعت دو ساعت ی ربع تموم شد پاشو اشکاتو پاک کن و قوی ادامه بده

منم ساکتم عزیز دلم  ولی خوب اگر میبینی خونه مادرشوهرت اوکیه با اون ارتباط بگیر من با مادر شوهر ...

من ی بار ب مامانمم اسمس دادم دیدم نوشت تو حالیت نیست دستی دستی خودتو بدبخت کردی براس نوشتم درسته حقوقش کمه و ی سری مشکلات داره ولی اخلاق داره چیزی ک شماها ندارین مطمین باش روزی هم خونه نداشته باشم میرم تو پارک میخایم اما خونت نمیام دیگه تمام شد

من ی بار ب مامانمم اسمس دادم دیدم نوشت تو حالیت نیست دستی دستی خودتو بدبخت کردی براس نوشتم درسته حقو ...

واسه من به کارش گیر میدادن ،ولی الان همه این جنگ اعصابا بخاطر داداشمه :|||