2777
2789
عنوان

وای خیلی دلم واس خانومه سوخت

143 بازدید | 10 پست

دوتا بچه هاشو آورد لوازم تحریربخرن شد ۱۶۰۰گفت نه من فقط ۸۰۰تومن دارم به بچه هاش گفت کمترش کنید هر دو قهر کردن رفتن اون لحظه خیلی سختش بود اصلا بدجور دلم گرفت وضع مالی بدی هم نداشتن لباساشون خوب بود ماشین پراید هم داشتن اما به جایی رسیدیم متوسط هم فقیر شدیم دیگه خانوم ارزونترین چیزا برداشت و رفت 

میشه باورکن خیلی زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نخواسته انقد هزینه کنه گفته ندارم به بچه ها خیلیا اینجورن  

نه همینجور کم و زیاد میکرد بتونه بخره خیلی چیزا که میخواست نخرید خودش گفت الان رفتم روپوش مدرسه برداشتم همین قد مونده واسم

میشه باورکن خیلی زود

باید قبل از اومدن تو مغازه بهشون میگفت که اینقدر بودجه داریم فعلا...موقع خرید هرچیزی قیمت میگرفت که ...

واقعا قیمت‌ها زیاد شده من اصلا به ذهنم نمیرسید یه دفترشده باش ۱۰۰فکرمیکردم ۳۰تومن باش زیادش

میشه باورکن خیلی زود

نه همینجور کم و زیاد میکرد بتونه بخره خیلی چیزا که میخواست نخرید خودش گفت الان رفتم روپوش مدرسه بردا ...

خب پس باید مدریت میکرد امروز یه سری چیزا در خد پولش میخزید بعد باقی چیزا هروقت پول اومد دستش اینجور جلو بچه هاشم شرمنده نمیشد 

واقعا قیمت‌ها زیاد شده من اصلا به ذهنم نمیرسید یه دفترشده باش ۱۰۰فکرمیکردم ۳۰تومن باش زیادش

کلی نمایشگاه لوازم تحریر باز شده تو شهرا قیمتاشون یکم بهتره ازاونا خرید کنید ۵۰درصد تخفیفن