2821
2789
عنوان

خیلی حسودیم شد

175 بازدید | 20 پست

آدم حسودی نسیتم و از موفقیت دیگران خوشحال میشم اما فردی که به من خیلی بدی کرد تو کنکور یک رشته خوب قبول شده اینو که شنیدم انگار یک سطل آب یخ ریختن رو سرم بچه ها از الان شروع کنم بخونم میتونن رشته خوب قبول بشم برای کنکور انسانی؟😓

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره انسانی اسونه کافی تلاش کنی رتبه خوب میشی

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
میدونم رتبش خیلی خوب شده  و برای مصاحبه دعوت شده

شما هم تلاش کن به خدا توکل کن خیر پیش میاد 

هیچ کس جایگاه کس دیگه ای رو نمیگیره مطمئن باش گلم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

حسود حسود هرگز نیا سووود

وا اگر اون بدی که به من کرد بر سر شما میورد نمی یومدی اینجا شعار بدی حسود هرگز میشود😏

چ رشته ایی قبول شده ؟ ب هرحال سختی هاشو کشیده ک قبول شده

فرهنگیان رتبش خیلی خوبه فعلا به مصاحبه  دعوت شده

وا اگر اون بدی که به من کرد بر سر شما میورد نمی یومدی اینجا شعار بدی حسود هرگز میشود😏

عزیزم شوخی کردم😂❤️ربطی نداره تلاش بقیه به بدی هاشون شاید شمام اگ اندازه اون آدم تلاش میکردی موفق میشدی

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
اره انسانی اسونه کافی تلاش کنی رتبه خوب میشی

باور کن اسون نیست تلاش که مکنم الان چند روزه من درگیر ریاضی هستم یک درسم نخوندم

عزیزم شوخی کردم😂❤️ربطی نداره تلاش بقیه به بدی هاشون شاید شمام اگ اندازه اون آدم تلاش میکردی موفق می ...

من یک سال کوچیک ترم کنکوری ۴۰۳هستم

کنکور حداقلش اینه که راهی داری درس بخونی یه جوری بالا بکشی.. درد اونجاست ک طرف بهت بدی کنی و تو هیچ ...

دقیقاا