2777
2789
عنوان

لیاقت تو زندگی

141 بازدید | 5 پست

صبح یه چیزی شنیدم عصبانی شدم کلی حرص خوردم با شوهرم بحثم شد الانم معده درد گرفتم 

داشتیم حرف میزدیم برگشته راجع به یه نفر خانوم تو فامیل میگه لابد لیاقتت رو داشته به فلان چیز رسیده 

بهش گفتم شانسش خوب بوده چه ربطی به لیاقت داره هی اون توضیح کرد منم عصبانی تر شدم قهر کردم

شما بگین واقعا زندگی به اندازه لیاقت آدم ها بهشون میده؟ الان من بابام پولدار باشه چهل میلیارد بهم ارث برسه با اون پول مفت باد آورده زندگی کنم واقعا از لیاقتمه؟ هر کی ازدواج کرده شوهر پولدار داره لیاقت داشته هر کی هیچی نداره بی لیاقت بوده؟ 

بحثمون راجع به مهاجرت به خارج و مسایل مالی بود کار به اینجا کشید ! زور بهم اومد حرف چرخش خیلی اذیتم کرده 

چون فلان دختر فامیل بدون داشتن هیچ تحصیلات و شغلی فقط به خاطر زیبایی خداداد که از شانس خوبش بوده ازدواج خوب کرده از ایران رفته لیاقت داشته بعد ماها که یه عمر کار کردیم درسذخوندیم مستقلیم رو پای خودمونیم بی ارزشیم و لیاقت ارامش و آسایش رو نداریم؟؟؟؟ 

دلم بد شکسته 

کاش آدم‌ها مراقب حرفایی که از دهنشون در میاد باشن

منم عصبانی شدم بهش گفتم منم لیاقتم به آدم داغون مثل تو بوده که زندگیم اینجوریه 😂 حسابی سوخت 

حقش بود 

عقده های زندگیت رو سر من خالی نکن لطفا  

یعنی داشتم حرص میخوردم تا اینکه خط اخر و خوندم اخیششششش

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اون طرف ظاهر بین بوده ایشونو قبول کرده برای همسری...

خدایش به کسی حسودی نکردم تو زندگی ولی زورم نیاد میگن لیاقت داشته به خدا فقط زیبایی داشته و پدر پولدار که هر دوتاشم از شانس خوبش خدا بهش داده وگرنه زحمتی که نکشیده برا این زندگی 

عقده های زندگیت رو سر من خالی نکن لطفا