ق۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 37 عنوان بارداری 82 بازدید | 9 پست سلام دوستان ب نظرتون دو روز بعد پریود اگه رابطه محافظت نشده داشته باشی امکان بارداری هست ؟!من دوره سیکلم ۲۸ روزس و ۷ روز پریودم طول میکشه 1402/06/22 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهیگیر۲ عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 4849 اسپرم ۵روز تو محیط رحم زنده میمونه.شما اگه چندروز دیگه تخمک گذاریت باشه خب مسلما اگه ایپرمی باشه بله امکان بارداری هست دیگه
ق۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 37 اسپرم ۵روز تو محیط رحم زنده میمونه.شما اگه چندروز دیگه تخمک گذاریت باشه خب مسلما اگه ایپرمی باشه بله ... یعنی روز تخمک گذاری بر این حساب روز ۱۴ پریودی از اولین روز پریود میشه یا باید از کیت استفاده کرد ؟
ق۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 37 یکم دو روز پیش دلدرد خیلی خفیف داشم در حد اینکه چند ثانیه طول میکشید و ترشحم زیاد شده و سینه هام از دیروز یکم دردناک شده اینا یعنی علائم بارداری میتونه باشه ؟ 😰
ماهیگیر۲ عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 4849 یعنی روز تخمک گذاری بر این حساب روز ۱۴ پریودی از اولین روز پریود میشه یا باید از کیت استفاده کر ... ببین همیشه دوره هات هرچنروزه نصفش کنی ینی وسط دوره میشه تخمک گذاری.بله شما ۱۴ام دوره تخمک گذاریته.البته اگه هرماه دقیق۲۸ روزست.
ق۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 37 ببین همیشه دوره هات هرچنروزه نصفش کنی ینی وسط دوره میشه تخمک گذاری.بله شما ۱۴ام دوره تخمک گذاریته.ال ... مرسی عزیزم حالا نمیدونم این علائم برا بارداری باشه یا نه یکم استرس دارم
ماهیگیر۲ عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 4849 مرسی عزیزم حالا نمیدونم این علائم برا بارداری باشه یا نه یکم استرس دارم فعلا مشخص نمیشه دوهفته دیگه باید صبرکنی.استرس نداشته باش عزیزم بسپر به خدا هرچی خدابخواد
ق۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 37 فعلا مشخص نمیشه دوهفته دیگه باید صبرکنی.استرس نداشته باش عزیزم بسپر به خدا هرچی خدابخواد ممنونم عزیزم 🌹