2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

78 بازدید | 2 پست

دارم از ناراحتی خفه میشم . همیشه می‌شنیدم تو اوج موفقیت هم باشی حتی رتبه یک هم باشی بازم حرف میشنوی . واقعا درسته . امروز بخاطر مسئله ای خیلی ناراحت بودم یکی از نزدیکان هم شروع کرد بهم حرف گفت . خیلی دوستش دارم و خیلی بهم نزدیکه ولی واقعا حال امروز من ندید 

زورکی لبخند زدن و زورکی جلوی بغض گرفتنم ندید

قبول دارم یسری از حرفاش درست بود ولی واقعا لازم نبود تو این ناراحتی من مقایسه کنه و موفقیتم نبینه. دلم شکوند خیلی دوستش دارم خیلی زیاد  ولی تو این اوضاع من میگه تو فقط بهم بدی میکنی و .... اصلا انگار خوبیای من ندیده 

منم بدم بدی دارم سکوت کردم ازش عذرخواهی کردم بازم ادامه داد تا کاما کامل دلم بشکنه. واقعا لایق این حال نیستم لایق اینکه خوشیم بهم بزنن ‌و دلم با این مقایسه ها بشکونن 

امیدوارم برای هیچ کس پیش نیاد ولی قلبم داره درد میکنه

ممنونم از خدا برای کمکایی که بهم کرد و بابت تمام حمایت هاش امیدوارم به دلم نگاه کنه بهترین راه جلو پام بزاره 🌸❤️

این بنده خدا هم در حقم خیلی خوبی کرده دلم به برخواستن براش نمیاد فقط امیدوارم دیگه دلش نیاد اینجوری دلم بشکنه

بیخیال بابا زندگی همینه

آدما چه آگاهانه چه ناآگاهانه بلاخره ی روزی ممکنه ضربه بزنن به ما

ما باید شخصیتمونو قوی کنیم

من که پارسال ۱۴۰۱کنکور دادم تمام توانمو گذاشتم و درصدای خوبیم گرفته بودم شدم ۱۹ هزار و باورم نمیشد چون دوتا از درسام بالای ۸۰ بود و منفی هم نداشتم و بقیه ی درسام بین ۲۰ تا ۳۵ درصد بود هرجا میرفتم میگفتن بین ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار میشده رتبم حتی پایین تر ولی خب نشده بود...

انتخاب رشته کردم و رشته های خوبی نیووردم که آینده دار باشه و منطقی نبود برم دانشگاه که فقط مدرک بگیرم و ۴ سالم حروم بشه و کار نداشته باشم

رفتم دوره های آرایشگری دیدم و دارم میرم سرکار الان و خانوادم همیشه حمایتم کردن و میکنن

ولی امان از فامیل... با خیلیا قطع رابطه ایم ولی با همونایی که و هستیم وای چه حرفایی میزنن... فقط باید لبخند بزنی و رد شی

من یکی از خواهرام دندونپزشکه و یکیشون ارشد معماری داره و مامان بابام جفتشون حقوقدان هستن

حالا ببین چجوری جلوی خودم با خنده و تمسخر مقایسه میکنن انگار دلشون میخواد تفرقه بندازن بین ما😐 درحالی که ما توی خانواده هیچ وقت مقایسه نشدیم و مامان بابام مارو همیشه حمایت کردن حتی با اینکه دوست داشتن من برم دانشگاه و ادامه تحصیل بدم چون دیدن منطقی نیست گفتن اگه دوست نداری نرو

بعدا که انشالله کسب و کارم گرفت شاید برم دانشگاه رشته های هنری و... که همیشه دوست داشتم ولی پولشو نداشتم

کلا فک و فامیل رو باید ول کنی به هیچ جات نگیری

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بیخیال بابا زندگی همینه آدما چه آگاهانه چه ناآگاهانه بلاخره ی روزی ممکنه ضربه بزنن به ما ما باید ش ...

ممنون از دلداریت عزیزم🌸

تو ناراحتی همیشه بهت حرف میزنن قبلا چند باری این موقعیت هارا تجربه کردم ولی اینکه وقتی خوشحالی هم بیان قلبت بشکونن زیادی عجیبه اونم وقتی موفق شدی دیگه بهش رسیدی و ... بازم مقایسه بازم سرکوفت بازم کم نشون دادن تمام زحمتات 

من از خدا دلگیر نیستم خیلی ازش ممنونم که انقدر تا الان کمکم کرده و هوام داشته فقط ازش میخوام از باعث  تصمیمی که شروع کننده این اتفاقات بود نگذره بدون اینکه بدونه چقدر زندگی تحت تاثیر تصمیمشن 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان