بیخیال بابا زندگی همینه
آدما چه آگاهانه چه ناآگاهانه بلاخره ی روزی ممکنه ضربه بزنن به ما
ما باید شخصیتمونو قوی کنیم
من که پارسال ۱۴۰۱کنکور دادم تمام توانمو گذاشتم و درصدای خوبیم گرفته بودم شدم ۱۹ هزار و باورم نمیشد چون دوتا از درسام بالای ۸۰ بود و منفی هم نداشتم و بقیه ی درسام بین ۲۰ تا ۳۵ درصد بود هرجا میرفتم میگفتن بین ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار میشده رتبم حتی پایین تر ولی خب نشده بود...
انتخاب رشته کردم و رشته های خوبی نیووردم که آینده دار باشه و منطقی نبود برم دانشگاه که فقط مدرک بگیرم و ۴ سالم حروم بشه و کار نداشته باشم
رفتم دوره های آرایشگری دیدم و دارم میرم سرکار الان و خانوادم همیشه حمایتم کردن و میکنن
ولی امان از فامیل... با خیلیا قطع رابطه ایم ولی با همونایی که و هستیم وای چه حرفایی میزنن... فقط باید لبخند بزنی و رد شی
من یکی از خواهرام دندونپزشکه و یکیشون ارشد معماری داره و مامان بابام جفتشون حقوقدان هستن
حالا ببین چجوری جلوی خودم با خنده و تمسخر مقایسه میکنن انگار دلشون میخواد تفرقه بندازن بین ما😐 درحالی که ما توی خانواده هیچ وقت مقایسه نشدیم و مامان بابام مارو همیشه حمایت کردن حتی با اینکه دوست داشتن من برم دانشگاه و ادامه تحصیل بدم چون دیدن منطقی نیست گفتن اگه دوست نداری نرو
بعدا که انشالله کسب و کارم گرفت شاید برم دانشگاه رشته های هنری و... که همیشه دوست داشتم ولی پولشو نداشتم
کلا فک و فامیل رو باید ول کنی به هیچ جات نگیری