2777
2789
عنوان

تاحالا شده

392 بازدید | 79 پست

یکی مسخرتون کنه ؟؟

برای چی ؟؟؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه بودم برا قیافم (از طرف همسنام)

و من الان واقعا عقده شده برام

بچگیمم زشت نبودما اصلا

الانم اطرافیان همه میگن زیبام

ولی با این حال عقده شده دوس دارم گاهاً بقیه رو تخریب کنم ولی جلوی خودمو میگیرم

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕
اسی درباره اینستا بلدی راهنمایی کنی؟

بپرس بلد باشم میگم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
آره برای ابرو هام 😂یه پسره توی ۱۳ سالگیم

چی گفت بهت چرا🥲

هزار بار قیافه. راه رفتن. صحبت کردن. همیشه 

اخی چرا عزیزم هیچی نگفتی؟؟؟

نه چون دوست نداره کل فکش بیارم پایین واسه همین موردی هم باشه میزنع تو دلش 

حله 

بلدم تا حدودی سوالی داری بپرس 

من ب یکی یه مدت توی ایناستا پیام میدادم الان توی لیست شیر مونده ینی وقتی میخام پستی رو برا کسی بفرستم اون شخص اولین نفر میاد بالا واسم.چکار کنم ک بره و توی گزینه هایی ک واسه ارسال میاد برام نباشه

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
بپرس بلد باشم میگم 

من ب یکی یه مدت توی ایناستا پیام میدادم الان توی لیست شیر مونده ینی وقتی میخام پستی رو برا کسی بفرستم اون شخص اولین نفر میاد بالا واسم.چکار کنم ک بره و توی گزینه هایی ک واسه ارسال میاد برام نباشه

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲