2777
2789

عزیزم ببر دکتر معاینش کنه بعضیا با تشخیص من و شما مشخص نمیشه .دختر خودم ی ماه پیش عمل کرد در صورتی که خودم فک می کردم ی چشمش مشکل داره ولی تا دکتر معاینه کرد گفت دوتاش مشکل دارن ..یعنی هیچکس متوجه انحرافش نشده بود خودم فقط متوجه شده بودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ببر دکتر معاینش کنه بعضیا با تشخیص من و شما مشخص نمیشه .دختر خودم ی ماه پیش عمل کرد در صورتی ک ...

میشه بپرسم چند سال داره ؟؟

و اینکه انحرافش به چه صورت بود و چطور متوجه شدید؟

میشه بپرسم چند سال داره ؟؟ و اینکه انحرافش به چه صورت بود و چطور متوجه شدید؟

گلم کلاس سوم .کوچیک تر که بود متوجه شدم بردم دکتر گفت که مشکلی ندارن .منم دیگه پیگیر نشدم مثلا برده بودم پیش چشم پزشک خیلی خوب.بعد که بزرگتر شد بیشتر متوجه انحرافش شدم مخصوصا وقتی داشت درس می خواند سرش که پایین بود ی مدت ،می خواست سرشا بلند کنه ومنا نگاه کنه چشم راستش ی طرف دیگه را نگاه می کرد ولی برا ی مدت کوتاه سریع برمی گشت به حالت عادی .دیگه منم باز بردمش دکتر خیلی معاینه کرد و نوبت عمل داد و گفت دوتا چشمم مشکل داره در صورتی که خودم یکیشا متوجه شدم حالا ی ماه که عمل کردم .شما هم ببرش دختر انشالله چیزی نیست خیال خودت راحت میشه

گلم کلاس سوم .کوچیک تر که بود متوجه شدم بردم دکتر گفت که مشکلی ندارن .منم دیگه پیگیر نشدم مثلا برده ...

خداروشکر الان خوب شده ؟؟

یعنی چجوری برمیگشت سرجاش ؟پلک میزد درست میشد یا چی ؟؟

من حس میکنم دخترم داره بهتر میشه نگاهش ...خودم و شوهرم کاملا متوجه خوب شدنش شدیم دکتر معروف بردم انحرافش رو گفت گفت بهش برسید خوب میشه

خداروشکر الان خوب شده ؟؟ یعنی چجوری برمیگشت سرجاش ؟پلک میزد درست میشد یا چی ؟؟ من حس میکنم دخترم د ...

نه با پلک زدن که نه خودش خوب میشد.الانش نمیدونم هنوز متوجه نشدم اون قسمتی که عمل شده هنوز حالت رگ قرمز داره .دکترش گفت احتمال داره برگرده و دوباره تابستون سال بعد ببریمش اونم اگه برگرده که ایشالله نمیشه.

چیجوری رسیدی که برمی گرده ؟؟

نه با پلک زدن که نه خودش خوب میشد.الانش نمیدونم هنوز متوجه نشدم اون قسمتی که عمل شده هنوز حالت رگ قر ...

دختر من جوری نیس که مثلا یه مردمکش جای دیگه رو نگاه کنه بعد برگرده سریع ‌‌....اصلا همچین چیزی ندیدم

دختر من دوتا چشمش انحراف به خارج داشت دکتر معاینه کرد گفت بدنش قوی بشه رد می‌کنه گفت ۶ماه بعد بیار باز حس میکنم کمتر شده نمی‌دونم که گیج شدم ...

نزدیک دو سالش است 

عزیزم ببر دکتر معاینش کنه بعضیا با تشخیص من و شما مشخص نمیشه .دختر خودم ی ماه پیش عمل کرد در صورتی ک ...

انحراف داشت یا مشکل دیگه ای داشته 

من دخترم چشم چپش برا اثر تصادف انحراف پیدا کزد دو سال پیش عمل کردیم خوب بود اون زمان ولی انگار هنوزم یکمو داره من نفهمیدم دیکران میگن

خداراشکر کاربریم برگشت😁😍 ولی اون کاربریم فعلا اخطار نارنجی گرفت 🤕😜😬

انحراف داشت یا مشکل دیگه ای داشته  من دخترم چشم چپش برا اثر تصادف انحراف پیدا کزد دو سال پیش ع ...

نه گلم مادر زادی اینجور بود.منم ۵سالش بود متوجه شدم و دکتر گفت مشکلی نداره .دوباره امسال قبل عمل پیش ی دکتر دیگه بردم گفت کاریش نداشته باش منم نتونستم بیخیال بشم بردم پیش دکتر دیگه گفت احتیاج به عمل داره که مرداد ماه بود عمل کرد

دکتر دخترم گفت احتمال داره برگرده اگه برگشت دوباره تابستون بعد بیارش 

دوتا چشمشو عمل کردین 

من یه چشمشه انگار یکم برگشته دو ساله البته

انحراف تنبلی به نظرت نمیاره

خداراشکر کاربریم برگشت😁😍 ولی اون کاربریم فعلا اخطار نارنجی گرفت 🤕😜😬