2777
2789
عنوان

قرص درد عشق

136 بازدید | 7 پست

کاش ی قرصی ام بود مثله مریضیایی دیگه 

میخوردی دیگه قلبت درد نمیگرفت 

درد عشق اذیت نمیکرد 

راحت فراموش میکردی 

تو خودت نمیشکستی 

خیلی سخته بخوای دل بکنی 

کسی تجربه ش رو داشته ک هیچجوره نتونه جدا شه ؟؟؟ 

تهش میگی قسمت این بوده اما نمیشه فراموش کرد

همیشه سنگینی می‌کنه این حس روی دوشت

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق  دقیقا کاشششششششش همچین چیزی بود ب محض اینکه قرص رو میخوردی طرفو فراموش میکردی😔😔💔

اولش باید اینقدر تو خودت خرد شی عذاب بکشی تا فراموش شه 

چرا اینقدر سخته 

دو تا ادم ک طلاق میگیرن میدونن خوب نبودن تا جایی ک از هم متنفر میشن و جدا میشن ولی جدایی از عشق خیلی سخته هی عقلت بگه دل بکن و قلبت نزاره 

ببین قسمتت باشه میشه نباشه فراموش نمی کنی ولی درس می گیری 

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
کاش اداما خدا ترس بودن با عمر و زندگی و احساسات بازی نمیکردن 

کاش خدا دونفر که واقعا عاشقهم میشن و بزار سر راه هم دیگه 

عشق کلا خوردت می‌کنه از پا درت میاره  . من که ببخشید ها پاره شدم سر این دل که زبون نفهمه

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯