2821
2789
عنوان

زایمان

83 بازدید | 11 پست

سلام من در هفته ۳۹ بارداری هستم..امشب خیلی واژنم درد گرفته و یکهو پائین کمرمم خیلی درد گرفته طوری خوب میشه دوباره دردش شروع میشه از دردش نمی تونم بخوابم...آیا بنظرتون نشانه زایمان هست یا نه؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم هفته ۳۹ واژنم به شدت دردمیگرفت ولی ۳باررفتم واسه معاینه گفتن وقتت نیست پاشوبرو اخرشم دیدم درددیگه ای جزاین ندارم ووقتم میگذره الکی گفتم ازم ترشح زرد اومده اوناهم امپول زورو سرم وصل کردن و بعد۱۱ساعت بچم به دنیااومد

یعنی برم بیمارستان؟

اگه تکونای بچه اوکیه

درداتم قابل تحمله

کیسه آبتم نترکیده

خونریزی یا مشکل خاصی هم نداری، 

میتونی تا فردا صبر کنی دردا بیشتر بشن.

من اینکارو کردم.. 

فردا عصرش رفتم بیمارستان، تازه هنوز ۲ سانت باز شده بود رحم

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

منم هفته ۳۹ واژنم به شدت دردمیگرفت ولی ۳باررفتم واسه معاینه گفتن وقتت نیست پاشوبرو اخرشم دیدم درددیگ ...

🤣

نمیدونم چرا خندم گرفت

یه خانمی بدون درد توی ۴۰ هفته اومده بود زایمان کنه تا لحظه آخر آخ هم نکرد دمش گرم

ولی من ۳۵ هفته و ۳۷ هفته زایمان طبیعی کردم

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
منم هفته ۳۹ واژنم به شدت دردمیگرفت ولی ۳باررفتم واسه معاینه گفتن وقتت نیست پاشوبرو اخرشم دیدم درددیگ ...

من پائین کمرم یهو خیلی درد گرفته ول می کنه دوباره میگیره

🤣 نمیدونم چرا خندم گرفت یه خانمی بدون درد توی ۴۰ هفته اومده بود زایمان کنه تا لحظه آخر آخ هم نکرد ...

منم توی ۴۰ هفته زایمان کردم باارایش و خوشگل کردن مورفتم گفتم باپای خودم اومدم پس دردنمیکشم ولی خیلی خیلی خیلی دردکشیدم بیمارستانو روسرم گرفته بودم پرستاراهم شب رفتن خوابیدن منم با یکی دیگه تا خود ۶صبح گریه و دردولی نامردا اصلانگانمیکردن فقط موقع معاینه با ناخونایی که کاشت داشت میومدن اذیت میکردن و میرفتن بعدش باخودم گفتم کاش مامای همراه میگرفتم ویکی حداقل کنارم بودوارومم میکرد

منم توی ۴۰ هفته زایمان کردم باارایش و خوشگل کردن مورفتم گفتم باپای خودم اومدم پس دردنمیکشم ولی خیلی ...

آره مامای همراه خیلی خوبه تمام جاریهام گرفتن راحت تر بودن

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
آره مامای همراه خیلی خوبه تمام جاریهام گرفتن راحت تر بودن

دوسال پیش ۷۰۰ تومن بودولی من انقدازخودم مطمعن بودم که پولشوازهمسرم گرفتم و بجای ماماهمراه کیف خریدم ولی بعدزایمان کلی خودمو نفرین کردم بخاطر۷۰۰ تومن 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792