2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم شاید ... بیشتر که نیست ولی خیلیم کمتر نیست ولی همش دلم میخواد جای اون باشم😢

اینکه دوس داری جای اون باشی حسودی نیس عزیزم ولی سعی  کن بیشتر ب داشته هات راضی باشی خدای اون خدای توهم هست قشنگم

دقیقا

نمیدونم چجوری راهنماییت کنم ک این حست کم بشه

ببین اصلا ب چشم دختر عموت نگاش نکن به چشم یه انسان نگاش کن ب این فک کن اونم گناه داره اگه شرایطش بد بود دلت واسش نمی سوخت 

پس دو تا گزینه واسه خودت درست کن و اون طرفم ب چشم ی انسان ببینش 

گزینه اول دوست داری اون یه انسان بدبخت باشه

یا گزینه دوم یه انسان ک حداقل خوشحاله

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌

مثلا تو فامیل ما اول همه پسرا از اون خاستگاری میکنن میگه ن بعد میان برامن.. چجوری خودمو کنترل کنم؟

یادم هست قبل از اینکه روانشناس بشم تو خوابگاه مون دختری بود که همه جذب اون می شدند رفتم پیش یک روانشناس بهم گفت اون دختر چطوری هست چه رفتارهایی می کنه که همه جذبش میشند گفتم فلان کارها، گفت خوب حالا یا تو بی خیالش بشو و فکر کن اصلا هم اتاقیت نیست یا اگر نمی تونی بی خیالش بشی استعدادهای خودت رو کشف کن سعی کن از اون بهتر بشی 

البته روش دومی به کار بردم و حسادت های اون شروع شد 

شما هم بستگی به خودتون ایشون و شرایط تون داره 

برای افزایش هوش هیجانی باید اول با تست های هوش هیجانی مشخص بشه میزان چقدره و اگر بالا نبود ریشه یابی بشه و نیاز به پروسه دو سه جلسه ای معمولا داره

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نمیدونم چجوری راهنماییت کنم ک این حست کم بشه ببین اصلا ب چشم دختر عموت نگاش نکن به چشم یه انسان نگا ...

مرسی عزیزم.

درست میگی اره دوست ندارم بدبخت باشه 

ولی خب چون همسنیم تو فامیل هی مقایسه میشیم..

یا مثلا دوتایی باهام میریم بیرون از اون خاستگاری میکنن

اینطور مواقع نمیتونم جلو حسمو بگیرم

یادم هست قبل از اینکه روانشناس بشم تو خوابگاه مون دختری بود که همه جذب اون می شدند رفتم پیش یک روانش ...

وای عزیزم چقد خوب حرفاتو زدی...

منم دلم میخاد روش دومو انتخاب کنم چون اخه دوسش دارم نمیتونم نادیده بگیرمش...

بیشترین حسادتم هم نسبت به چهرش دارم اخه چیزای دیگه هم سطحیم وهمیشه اون به من میگه تو همه چی استعداد داری چ خیاطی چ ارایشگری و من از خودم شرمنده میشم...

حالا چطور حسادتم نسبت به چهرشو از بین ببرم؟

وای عزیزم چقد خوب حرفاتو زدی... منم دلم میخاد روش دومو انتخاب کنم چون اخه دوسش دارم نمیتونم نادیده ...

بزرگوارید 🌹🌹

چهره به نظر من انتخاب شخصی هست باید خودتون بررسی کنید ببینید چی بیشتر به صلاح خودتون هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈