2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط یه بار حسودیم شد و انقدر بدم اومد از اون حس که دو رکعت نماز خوندم عاجزانه از خدا خواستم که منو از این حس دور نگه داره همیشه

تو قطعا آدم خوبی هستی که خودت میدونی این ویژگی رو داری و حتما توش غرق نشدی. من آدمایی دیدم که به صرف حسادت بلاهایی سر دیگران میارن که  تا ابد هم تاوان بدن کمه

اول از همه خودتو دوست داشته باش 

سعی کن تو زمینه هایی که قوی هستی و استعداد داری تمرکز کنی و انقدر خودت رو بالا بکشی که دیگه وقت فکر کردن به جایگاه دیگران رو نداشته باشی

بخدا خیلی باحسم مقابله میکنم ولی نمیتونم همش به این فک میکنم مثلا اون از من موفق تره

خب تو خوشحال باش از اینکه حداقل یه آدم دیگه ب آرزوش رسیده و خوشحاله

من هر کی چه آشنا چه غریبه ببینم خوشحال یا موفقن از ته قلبم خوشحال میشم هر چی آدمای موفق بیشتر بشن دنیا قشنگ تر میشه

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌

حسادت دست خود ادم نيست  اگر بخاطر حسادت اسيب يا ضرري بهش نميرسوني به نظرم مشكلي نداره

ن اصلا بروز نمیدم و براش خوشحالم ...

ولی وقتی میام خونه همش با خودم میگم کاش من جای اون بودم😢

من فقط یه بار حسودیم شد و انقدر بدم اومد از اون حس که دو رکعت نماز خوندم عاجزانه از خدا خواستم که من ...

من اصلا اسیبی بهش نزدم 

همین که پشت سرش تو خلوت خودم حسودیم میشه 

حس خیانت بهشو دارم اخه خیلیم دوسش دارم

منم باید توبه کنم

خب تو خوشحال باش از اینکه حداقل یه آدم دیگه ب آرزوش رسیده و خوشحاله من هر کی چه آشنا چه غریبه ببینم ...

بخدا همیشه دعاش میکردم و میکنم 

ولی ته دلم این حس لعنتی رو دارم