2777
2789
عنوان

بازم شوهرم

273 بازدید | 25 پست

دلم گرفته بود دو روز بود اخه تعریف نمیکنم خودمو من تو یه خانواده فقیر بزرگ شدم خیلی از چیزایی که خواستم بخاطر پول ارزوش موند رو دلم الانم توقعی از شوهرم ندارم چون اونم وضعش خوب نیست حالا من تو همه شرایط کنارش بودم تو بدی هاش بیشتر تو خوبی هاشم مامانش و خواهراش بیشتر

طلاهایی که بابام داده بودم فروختم ماشین خرید برا خودش حالا بماند اینا من یه هفته پیش از ۳۰۰ تومن پول خواستم برم ارایشگاه نداد که فلان و بهمانه بدهی دارم حالا دیروز برای دختر خواهرش ۵۰۰ داده مموری و یه هدفن میگم مال ما خار داره میگه اون بجس حالا بچه خودش لباس نداره بپوشه دلم گرفته بود شب تا صبح گریه کردم بخدا بدون صدا بود پاشده پتو رو داده دستم برو تو حال بخواب تا اخر عمرتم گریه کن دو شبه تو حال میخوابم با بچم اصلانم دلم اروم نمیشه مگه منم انسان نیستم‌مگه منم قراره چند بار به دنیا بیام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه شناختیش  دفعه بعد خوبی و از خود گذشتگی براش نکن

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

به خودت بیا و یه ذره خشن تر باش

اینقدر منفعل باشی همیشه قربانی ای

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

ب نظرم ادم نباید خوبی که فک میکنه بعدها باعث پشیمونیش بشه بکنه.چکاریه طلاهاتو فروختی اصلا فروختی ماشین خریدید لاقل ب نان خودت میخریدی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ب نظرم ادم نباید خوبی که فک میکنه بعدها باعث پشیمونیش بشه بکنه.چکاریه طلاهاتو فروختی اصلا فروختی ماش ...

دیگه کردم خیلی به پر و پام پیچید دلم‌نیومد همه ماشین داشته باشن این نداشته باشه

دیگه کردم خیلی به پر و پام پیچید دلم‌نیومد همه ماشین داشته باشن این نداشته باشه

خوبی ک از حد بگذرد شده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یعنی چی متوجه نشدم

هیچی منظورش اینه شما و بچتو قربانی ی بچه دیگه کرده اشکال نداره اون بچهه مهمتر بوده

اره از حد گذشت خیلی اذیتم میکنه میدونه نمیتونم طلاق بگیرم اذیتم میکنه

یاد این افتادم ک شاعر میگه

تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی😔😔