2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه شو فعلا نمیدونم خود استخوان چ طور تراش میدن؟ ب نظرم اینکه سخت تره از پروتز

هست جینیوپلاستی چند مدل داره. پروتز ریسک حساسیت و عفونت داره چون جسم خارجی وارد بدن شده. از اون طرف هم پروتز مارک خوب گیر نمیاد و گرونه. ولی نتیجه خوبی داره معمولا. پزشکت اینارو بهت گفته؟

سلام عزیز من اکانت شمارو تو یکی از تاپیکای مربوط به قرص اورژانسی دیدم و گفته بودین تجربه دارین سوال میخوام بپرسم ازتون خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین

من تو یک هفته دوبار قرص اورژانسی خوردم یک بار پنج شنبه هفته پیش یک بار امروز(میدونم چقدر اشتباهه)

میخوام بدونم چقد طول میکشه پریود شم؟؟

سلام عزیز من اکانت شمارو تو یکی از تاپیکای مربوط به قرص اورژانسی دیدم و گفته بودین تجربه دارین سوال ...

عزیزم من اطلاعی ندارم فقط زدی خودتو داغون کردی با این حرکت ورزش کن و آب هویج بخور قائده اوره

معلوم نیس کی پریود بشی من دوماه قبل یه دونه خوردم بعد ۵۰ روز پریود شدم

خیلی قرص بدیه

2790
2778
2791
2779
2792