2777
2789
عنوان

داداش بی غیرت

1165 بازدید | 34 پست

۵ عصر بهش زنگ زدم شب تنهام بیا اینجا گفت باشه ساعت یک شده هنوز نیومده نمیفهمه خواهرش تنهاست بارداره شب میترسه خدایا هرکی رو میخوای محتاج یکی کنی جونشو بگیر..خدایا زودتر بچم دنیا بیاد تا دیگه محتاج این بیشعورا نباشم خیلی دلم گرفته😭😭😭😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تلویزیون رو روشن کنید و یه چراغ کوچیکم روشن باشه نترسید خدا حواسش بهتون هست ،، با نی نی هم گهگاهی حرف بزنید حرص و جوش براش خوب نیست

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میترسی یا نیاز ب کمک داری؟

میترسم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

داداش یه چیز دیگه اس،باید درکش کنی 

ها؟نمیفهمم چی میگی

عزیزم تلویزیون رو روشن کنید و یه چراغ کوچیکم روشن باشه نترسید خدا حواسش بهتون هست ،، با نی نی هم گهگ ...

چراغا روشن صدای تلوزیون بالا ولی باز میترسم دست خودم نیست

عزیزم غصه نخور همشون همینطورن من میمیرم واسه داداشام ولی اونا بخدا نگامم نمیکنن من و مامانمم سرماخوردگی شدییید گرفتیم جفتمون افتادیم کنار هم کسی نبود یه لیوان اب بده دستمون هزاااار بار زنگ زدیم ب داداشم و التمااااس کردیم امشب از کارت زودتر بیا یه زره سوپ بگیر بیار ما هیچی نخوردیم و نمیتونیم تکون بخوریم بخدا ۱۱ و خورده دست خالی برگشت یابو اب میداد انگار ن انگار....

حتما یه کاری براش پیش اومده.خب شمامیرفتی خونه پدرت یا پدرشوهرت

چه کاری بابا علاف و بیکاره مدام سرش تو گوشیه یا خواب

خونت ویلاییه یا ارپاتمان

ویلایی