2777
2789
عنوان

عروسی دخترعمومه بعد صفر

217 بازدید | 12 پست

امروز به شوهرم گفتم بریم جمعه لباس بخریم

گف لازم نکرده نمیریم 🙄

چون به برادرشوهرم جواب منفی داده بوده😐

واکنشم چی باشه بهش؟؟

جدی اگ لج کنه نرمم؟؟😑

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

بگو اگه تو میخوای میتونی نیای ولی من میرم 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ارامش صحبت کن بگو سر این دلیل ها جواب رد داد عزیزم قرار نیس ما خودمون بده کنیم ایشالله یه دختر خوب خوشگل تر از دختر عمو من گیر داداشت میاد که همه خداروشکر کنن قسمت اش دختر عمو من نبود 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
بگو اگر نریم همه میفهمن دلتون سوخته که جواب منفی گرفتین بذار بریم آبروداری کنیم اینجوری گولش بزن

آخه واقعا بدجوری هم سوختن

برادرشوهرم فروشنده و دیپلمه

دختر عموم رفته به مهندس و تحصیل کرده و مایه دار

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
بگو اگه تو میخوای میتونی نیای ولی من میرم 

به خاطر عروسی یکی دیگه جنگ بندازن تو خونه ی خودشون ؟ 

اسی  منطقی باهاش صحبت کن بگو اگه نریم فکر میکنن خیلی برامون مهم بوده سوختیم بهتره خیلی عادی بریم این مسائل همه جا هست خواستگاری میرن و جواب ممکنه نگیرن نباید واکنش نشون بدیم اینجوری بدتره... ببین شوهرت نظرش چیه تو زنی قدرتت تو کلامته یه جوری راضیش کن

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

به خاطر عروسی یکی دیگه جنگ بندازن تو خونه ی خودشون ؟  اسی  منطقی باهاش صحبت کن بگو اگه نر ...

جنگ؟!

مگه تو زندگی شما پیش نمیاد اگه همسرتون جایی دلش نخواد بیاد به خواسته‌ش احترام بذارید و تنها برید یا بالعکس؟؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
جنگ؟! مگه تو زندگی شما پیش نمیاد اگه همسرتون جایی دلش نخواد بیاد به خواسته‌ش احترام بذارید و تنها ب ...

شما میگی بگه که اگه میخوای نیا من خودم میرم این شبیه لجبازیه خوب 

پیام این جمله  اینه که نظر من اومدن نیومدن تو برام مهم نیست من تنهایی تصمیم خودمو گرفتم ... درحالیکه تو زندگی زناشویی نمیشه اینطوری تصمیم تکی گرفت تنش ایجاد میشه الکی الکی 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت