2777
2789
عنوان

تصمیم درست گرفتم برا خرید چمدون؟

380 بازدید | 8 پست

میخواستم از این جدیدا ک جنس abs  هست پلاستیک نشکن بخرم چون خیلی ب نظرم شیک و قشنگن ولی تو نی نی سایت گشتم گفتن ک میشکنه و خط و خش می افته و فضای کمتری داره داخلش نسبت به برزنتی ها فقط زیبایی داره انگار در کل نطر موافق تر رو برزنتی بود . برا خرید عروسی مسخوام ولی میخوام چیز خوب باشه خرابم نشه به نظرتون همون برزنتی بگیرم دیگ پشیمون نمیشم ؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مال من که برزنتی نیست خیلی هم مقاومه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من که برزنتی نیست خیلی هم مقاومه 

گرون خریدین اخه الان مدل ب مدل داره اون مقدار ک میخوام هزینه کنم میترسم جنس خوبی نباشه بشکنه 

گرون خریدین اخه الان مدل ب مدل داره اون مقدار ک میخوام هزینه کنم میترسم جنس خوبی نباشه بشکنه 

از کجا میدونید گرون خریدم قیمت نگفتم ک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

جنسش چیه 

الان عکس میفرستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مارک رویال تراول مشکی ، جنس پلی کربنات نشکن..

همسرم دوتا گرفت سایز کوچیک و سایز بزرگش

خودم ۳ تا گرفتم سایز بزرگ کوچیک و متوسط 

اخه هرکدوم ۴ تیکه بودن ..

درمجموع ۵ تا گرفتیم سال ۹۹ هزینش هم ۵ تومن رو هم شد قیمت چمدون بزرگا یه میلیون و خرده ای بود تا جایی که یادمه ،،، بقیش زیر یه تومن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان عکس میفرستم 

اگر انلاین بودید تا عکس بذارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مارک رویال تراول مشکی ، جنس پلی کربنات نشکن.. همسرم دوتا گرفت سایز کوچیک و سایز بزرگش خودم ۳ تا گر ...

مرسی عزیزم ♥️