2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی سخته.من که باشم میگم خودت برو اصلا دوست ندارم اینطوری .ولی بعضی ها میرن با خانواده شوهرشون .من دوست دارم تنها بریم مگر گاهی نزدیکا باهاشون رفته باشم.شوهرم سر این جایی رفتن باهاشون تا حالا دعوا هم به پا کرده ولی گفتم خودت برو 

وای خیلی سخته.من که باشم میگم خودت برو اصلا دوست ندارم اینطوری .ولی بعضی ها میرن با خانواده شوهرشون ...

مادر شوهرت یا خواهر شوهرت نمیگه چرا نمیای؟

خسته ترینم
ای بابا .بهش تا حالا گفتی خوب یه بار باهم بریم مسافرت ببینیم چه مزه ای داره

اره هزار بار گفتم میگه تنها حال نمیده ما همیشه با خانواده میریم من بدون مامانم نمیرم

خسته ترینم
مادر شوهرت یا خواهر شوهرت نمیگه چرا نمیای؟

تا حالا همیشه یه بهونه اوردم یانرفتم و بعدش به رو نیوردم .اونا هم به رو نیوردن.ولی میدونم سر این موضوع ازم خوششون نمیاد .تو شهر و اطرافا رفتم باهاشون ولی برا مسافرت اصلا دوست ندارم و الان ده ساله همیشه بهونه اوردم .دیگه بعضی وقتا هم نمیگن بهمون و میرن خودشون

چندوقت پیش عروسی پسر یه آشناهاشون بود مادرش هی جلو شوهرم میگفت منم چیزی نگفتم بعدا خونه گفتم میخای برو من نمیام.یه دعوایی هم به پاشد ولی چون دخترم مریض بود تو زمستون بود دوباره بهونه شد و نرفتم