2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست

ببخشید یه سوال دارم ازتون ممنون میشم پاسخ بدید استارتر

شما که در این سن هستید اگه فرضا با یه دختر ۲۰ ساله ازدواج کنید روش تسلط دارید؟ مثلا اینطوری که تو کارا باهاش مشورت نکنید؟؟ شما که مرد هستید بنظرتون مردا اینطورن

عشق یعنی صدای قلب بابا ❤صدای نفس کشیدن مامان
27

خوبه که چون یکم سنت رفت بالا برات  اینجوری شده حس میکنم😶 تو که خونه و ماشین هم داری 😁

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ شیرینی؟

اوووووممممممم خوب من هم لطیفه دوس دارم هم نارگیلی و گردویی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ببخشید چ حرفی؟

گفتن ک شما وقتی به دنیا میای تا دور از جونتون ب مرگ برسید هزار تا مشکل دارید وقتی میخواید ازدواج کنید فکر نکنید ک مشکلات تموم میشه شخصی ک باهاش ازدواج کردید هم مثل شما هزار مشکل داره 

و معنی ازدواج اینه ک شما کنار هم بتونید دوهزارتا مشکلتون رو حل کنید 

نمیشه ک مشورت نکرد

وقتی بری با دختر صحبت کنی حرف حرف میاره دختره میگه شما اول شروع کن از خودت و تحصیلات و خواسته ها و داشته ها و نداشته هات بگو همه اولش خام هستن کم کم راه میفتی

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
اوووووممممممم خوب من هم لطیفه دوس دارم هم نارگیلی و گردویی

لطیفه: ی روز دوستم وایساد کنار پنجره پرده رو کنار زد گفت میخوام بی پرده باهات حرف بزنم