2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دقیقا حالم عین توعه الان از یکی دودساعت پیش ک فهمیدم بلاک فقظ دارم گریه میکنم 

شوهرمه تو عقدیم با حال خیلی بد از پیشش اومدم خونه بدون ذره ای گلایه ازش هیچی نگفتم

از عصری دوبار حالم بد شده افتادم مادرم زنگ زد که بریم دکتر ولی جواب نداد اصلا:)

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد 

خواهانم بود:) خیلی زیادم بود

الانم هست ولی اخلاقش مودی شده نمیفهمم چرا بهم بی توجهی میکنه گاهی

تصمیم گرفتم خودمو ازش بگیرم

عزیزم میتونی به من بگی و باهام درد و دل کنی مشکلت چیه؟

سعی کن اینقدر قوی بشی که هیچکس نتونه با احساساتت بازی کنه اینقدر به یکی زیاد وابسته نشو و بهش فکر نکن همه یه روزی میرن به فکر خودت باش سعی کن فراموشش کنی اگر میدونه که دوستش داری و بهت بی محلی میکنه سعی کن فراموشش کنی واگرنه از این بدتر میشی منم حس های تورو دارم و درکت میکنم اما هرچیزی یک راه حلی داره عاشق خودت باش برای خودت وقت بزار. این مشکل رو از ریشه بکن 

عزیزم میتونی به من بگی و باهام درد و دل کنی مشکلت چیه؟ سعی کن اینقدر قوی بشی که هیچکس نتونه با احسا ...

همسرمه خیلی وابستشم و دوستش دارم تو دوران عقد هم هستیم. امروز رفتم پیشش فقط یه سلام داد بهم و با گوشیش بازی میکرد بعد منم کنارش بودم گفتم گوشیو بزار کنار دلم برات تنگ شده گوشیشو گذاشت کنار ب دیوار پشت سرم خیره شد و باز منو نگاهی نکرد با اینکه کاری نکرده بودم ناراحت شه

خیلی کاذا میکنه برام و دوستم داره ولی  گاهی وقتا همچین رفتارایی نشون میدع و بی توجهی میکنه

منم خیلی دلم شکست و پاشدم که بیام خونمون و باهاش خدافطی کردم اونم نگفت کجا فقط گفت خدافظ

عزیزم میتونی به من بگی و باهام درد و دل کنی مشکلت چیه؟ سعی کن اینقدر قوی بشی که هیچکس نتونه با احسا ...

بعد که اومدم خونه انقد حالم بد شد دوبار تا الان یهو افتادم بیحال بزور بلندم کرده مادرم با اب پاشیدن رومو و ابقند 

بهش پیام داد مامانم گفت کار مهم داره ولی اون جوابشو نداد:) مامانمم گفت دیگه برام ارزشی نداره و حالم ازش بهم میخوره و قرار نیس هیچ وقت باهاش حرفی بزنم

خیلی دلم ازش شکسته نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ببخشمش

همسرمه خیلی وابستشم و دوستش دارم تو دوران عقد هم هستیم. امروز رفتم پیشش فقط یه سلام داد بهم و با گوش ...

وقتی برات ارزش قائل نیست فراموشش کن و یا ازش بپرس مشکلت چیه