ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هر دو همکار بودیم و اون استعفا داد چون علاقه نداشت
و از وقتی رفته سراغ علاقش و روحیه منو میبینه میگه برو دنبال استعدادت و سر این اکثر اوقات بحث داریم چون من اصلاااا ریسک پذیر نیستم🫠
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
مامان و بابام بیشتر بحثاشون سر مسائل مالیه ، و بعدم سر رفتارای اقوام بابام
میشه بپرسم منظورت از مسائل مالی چیه؟ مثلا مادرت به مقدار پول اعتراض داره یا مثلا ناراضیه از اینکه پدرت ولخرجی میکنه یا پولاشو حیف و میل میکنه و به خانواده و رفیقاش میده؟
سر بچه ها، يعني جوري شده كه ديگه اصلا باهم حرف نميزنيم، يعني خودش ميخاد ميگه اينجوري راحتترم تو سكوت باشم تا اينكه بخام جلوي بچه ها همش خشم و عصبانيتمو بروز بدم🤷♀️