2777
2789
عنوان

دلیل اکثر دعواهای زناشویی تون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد دهنی وقتی خسته میشه فقط میگه ک .....رم تو زندگی  

اون لحظه من هزار بار خورد میشم 

آدم آروم و منطقی حرف زدن نیست 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
با اشتغالت مخالفه؟

نه اصلا 

هر دو همکار بودیم و اون استعفا داد چون علاقه نداشت 

و از وقتی رفته سراغ علاقش و روحیه منو میبینه میگه برو دنبال استعدادت و سر این اکثر اوقات بحث داریم چون من اصلاااا ریسک پذیر نیستم🫠

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سر تربیتش؟

سر عکس العملها مون در برابر رفتار بچه... من به همسرم میگم صبور باش، او به من میگه... 

معمولا وقتایی که یهو رفتار نامناسبی ازشون سر بزنه تهش ما بحثمون میشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

سر بچه ها😑🤦😕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان و بابام بیشتر بحثاشون سر مسائل مالیه ، و بعدم سر رفتارای اقوام بابام

میشه بپرسم منظورت از مسائل مالی چیه؟ مثلا مادرت به مقدار پول اعتراض داره یا مثلا ناراضیه از اینکه پدرت ولخرجی میکنه یا پولاشو حیف و میل میکنه و به خانواده و رفیقاش میده؟

من ده سال بچه نداشتم یکبار دعوا نکردیم از روزی ک بچه وارد زندگی شد ..روزز نیس بحث نباشه..دعواها شرو ...

🤣🤣🤣🤣اخی عزیزم 

منم چار سال  بچه نداشتم انقد همه چی خوب بووووود زندگی مث بهشت بود 

الان ۱۴ساله دلم برا تک تک اون روزا تنگ شده

🤣🤣🤣🤣اخی عزیزم   منم چار سال دقیقا بچه نداشتم انقد همه چی خوب بووووود زندگی مث بهشت بو ...

همدردیم😅

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

سر بچه ها، يعني جوري شده كه ديگه اصلا باهم حرف نميزنيم، يعني خودش ميخاد ميگه اينجوري راحتترم  تو سكوت باشم تا اينكه بخام جلوي بچه ها همش خشم و عصبانيتمو بروز بدم🤷‍♀️