2777
2789
عنوان

از دست کارای شوهرم دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 23 پست
همسر من کارشو از دست داد بابام کمک کرد یه مغازه براش گرفت الان دهن منو سرویس کرده میگه من کارگر بابا ...

حتی بابای من خونه خرید برامون خب با پولی که داد یه خونه متوسط تو پایین شهر 

یعنی منو سرویس کرد هر روز غر غر که اینجا راحت نیستیم 

اولا ک شما زیاد بهش رو دادین چه معنی میده خرج عروسی رو پدر عروس بده. مردی ک نداره خرج عروسی بده واقعا زن واسه چی  میگیره. 

دوما پدر و مادر شما واقعا هرروز میان خونه شما؟؟؟؟؟ چه خبره مگه؟ شاید همسرت راحت نیست. شاید دلش میخواد با زنش تنها باشه تو خونش تنها باشه. میام می‌مونن تا شام؟؟؟ چرا میان واقعا؟ تک فرزندی؟؟ وابستگیشون باید کم کنن. شما دیگه ازدواج کردین مستقل شدی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من کارشو از دست داد بابام کمک کرد یه مغازه براش گرفت الان دهن منو سرویس کرده میگه من کارگر بابا ...

شوهر من پمپ گاز کار میکرد ماهی سه تومن بابام بردش ایران خودرو الان ماهی ۲۰ میگیره اخرشم بده خانواده منن

اولا ک شما زیاد بهش رو دادین چه معنی میده خرج عروسی رو پدر عروس بده. مردی ک نداره خرج عروسی بده واقع ...

وقتیم که نمیان شوهرم از خواب بیشتر نیست بیدار نمیشه ببینه اصلا حالم خوبه زندم یا مرده

عزیزم رک میگم ناراحت نشی لطفا

من که خوندم حس کردم یه چیزی کمبود داری خانوادت دارن باج میدن چون لزومی ندارد آنقدر حمایت 

چند روز دیگه همسرت هم حس می‌کنه خیلی شاهزاده هست که خانوادت دارن براش مایه میزارن

یکم دست حمایت بکشید کم بیاره تا قدر حمایت بدونه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
شوهر من پمپ گاز کار میکرد ماهی سه تومن بابام بردش ایران خودرو الان ماهی ۲۰ میگیره اخرشم بده خانواده ...

بخدا که بی لیاقتن 

میگم بابای خودت چیکار کرده باید از اون توقع داشته باشی 

میگه اون که کار نداره 

بابای تو که کاری کرده حداقل به نحو احسن انجام بده اذیت نشیم انقدر

عزیزم رک میگم ناراحت نشی لطفا من که خوندم حس کردم یه چیزی کمبود داری خانوادت دارن باج میدن چون لزوم ...

هر وقتم پول کم میاره از مامانم قرض میکنه ولی خب بعدش بهش میده ولی نشده از خانوادش یه بار قرض کنه نداشت تلویزیون بخره تیکه هاش ناقص بود طلا دادم بهش بفروشه تلویزیون بخره 

دیگه از کاراش خسته شدم لااقل نمک نشناس نباشه خانوادمم از رو خوبیشون بهش کمک میکنن اینکه اول زندگیه فشار روش نباشه و فلان

هر وقتم پول کم میاره از مامانم قرض میکنه ولی خب بعدش بهش میده ولی نشده از خانوادش یه بار قرض کنه ندا ...

یه مدت دست حمایت بکشید نگران نباشید چیزی نمیشه فقط ایشون متوجه میشن پدرتون عین کوه پشتشه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
هر وقتم پول کم میاره از مامانم قرض میکنه ولی خب بعدش بهش میده ولی نشده از خانوادش یه بار قرض کنه ندا ...

هععععی عزیزم از این طلاها زیاد دادم 

کیه که قدر بدونه طلبکارم هست