2821
2789
عنوان

خورشت پسته

798 بازدید | 19 پست

سلام خانما طرز تهیه خورشت پسته رو لطفا برام میذارید

میخوام برای مهمون بپزم

تا حالا هم نپختم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

سلام برسون

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو اینستا پیج فاطی فود خیلی خوب درستش کرده

ممنونم عزیز

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
به کی گلم؟

به پسته 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
به پسته 😂

اگه دیدم حتما😂

زیاد دوست ندارم

خورشتشو یبار خوردم خوشم اومد

میخواستم برای مهمونام فسنجون بپزم که همسرم گفت گردو دوست ندارن

حالا گفتم الان فصل پستس اینو درست کنم شاید خوششون بیاد

وگرنه خودم فسنجونو ترجیح میدم

خودم درست نکردم ولی یکی از دوستای دامغانی مون برامون پخته بود یبار... عالی بود فوق العاده خوشمزه و ...

آره منم یبار یکی از دوستانم خونش که مهمون بودیم پخت بنظرم جالب بود

روم نشد رسپی رو ازش بگیرم

خورشت پسته نداریم کشک مغز داریم ..اگه منظورت اونه بهت بگم

نشنیدم

لطفا دستورشو میگین گلم

[QUOTE=309894015]غذایی که تا حالا نپختی رو ریسکه واسه مهمون درست کنی[/QUOT

کنارش مرغ شکم پر درست میکنم