2777
2789
عنوان

خورشت پسته

699 بازدید | 19 پست

سلام خانما طرز تهیه خورشت پسته رو لطفا برام میذارید

میخوام برای مهمون بپزم

تا حالا هم نپختم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

سلام برسون

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو اینستا پیج فاطی فود خیلی خوب درستش کرده

ممنونم عزیز

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
به کی گلم؟

به پسته 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
به پسته 😂

اگه دیدم حتما😂

زیاد دوست ندارم

خورشتشو یبار خوردم خوشم اومد

میخواستم برای مهمونام فسنجون بپزم که همسرم گفت گردو دوست ندارن

حالا گفتم الان فصل پستس اینو درست کنم شاید خوششون بیاد

وگرنه خودم فسنجونو ترجیح میدم

خودم درست نکردم ولی یکی از دوستای دامغانی مون برامون پخته بود یبار... عالی بود فوق العاده خوشمزه و ...

آره منم یبار یکی از دوستانم خونش که مهمون بودیم پخت بنظرم جالب بود

روم نشد رسپی رو ازش بگیرم

خورشت پسته نداریم کشک مغز داریم ..اگه منظورت اونه بهت بگم

نشنیدم

لطفا دستورشو میگین گلم

[QUOTE=309894015]غذایی که تا حالا نپختی رو ریسکه واسه مهمون درست کنی[/QUOT

کنارش مرغ شکم پر درست میکنم