2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت

789 بازدید | 48 پست

انقد بی لیاقتی ک خدا یزره خوشگلی بهت نداده😔انقد دلم شکست نتونستم حرفی بزنم سکوت کردم فقط سر این بود غذا مو نخوردم چون دوست نداشتم

هيچوقت نشده ی عزیزم بهم بگه حسرت بدل موندم وقتی یکی اینطوری بهم میگه انقد ذوق میکنم چون هيچوقت نشنیدم این حرفارو😔

بخدا انقد گریه کردم همش بدی مو میگه پیش خاله هام😔😔

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه همینیم کمبود محبت از طرف مادر بعد منتظرن دردو غم هامونو بهشون بگیم

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

زحمتی که برا غذا کشیده بی اجر می کنی عصبانی شده یه چیزی گفته .چندبارم خودت غذا بپز ببین چه سخته بپزی وکسی نخوره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

عین مامان من وقتی یه مادر دختری رو میبینم که باهم خوبن همو بغل میکنن روز مادر که میشه برای هم ذوق دارن  دلم پر از غم و حسرت میشه ... 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

من بمیرم برات 🥺 مامان بودن به زاییدن نیست بدبختی... بعضیا فقط بلدن بزان...مادر نیستن

انقد افسرده میشم میترسم از خونه برم بیرون دیگه فک میکنم همه اینطورین با هیچکس نمیتونم ارتباط بگیرم😔

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

عین مامان من وقتی یه مادر دختری رو میبینم که باهم خوبن همو بغل میکنن روز مادر که میشه برای هم ذوق دا ...

حسرت شو میخورم وقتی میبینم مادری دخترشو به خودش چسبونده و موهاشو ناز میکنه

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

بیا یادت بدم

قدم به قدم

مثلا جلوش بگو،دعوایی نه ها، مثلا داری تعریف میکنی

فلانی دیدی دخترش هیچی نیست مامانش ازش تعریف میکنه

مثلا بگو دختر فلانی چقدر بداخلاقه،وای نگاه چجوری با مامانش رفتار میکنه

این چیزهایی که دور و برت میبینی بهش بگو

خاله خودم خیلی از بچه هاش تعریف میکنه مثلا میگه لیسانس دارن،لیسانس از دانشگاه دولتی همش با افتخار میگه

انگار دیگران درس نخوندن