مننن مگگگگ دیگگ به مو و استخون برسه با خودم مهربون میشم
غذا مورد علاقه مو میپزم
اهنگ شاد گوش میدم
فیلم میبینمم
خیلی به حال خوبم در دقایق بعدی فک میکنم و میگم خب چ کنم موردیا بالارو انجام میدم
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
مننن مگگگگ دیگگ به مو و استخون برسه با خودم مهربون میشم غذا مورد علاقه مو میپزم اهنگ شاد گوش ...
همین مورد در موردی ک اصن با خودم خوب نیستم شلختهترین و اصن شاید میل به غذام نداشته باشم و...
با خودم بدجور بقهرم و در فاز بعدی افسردگی
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
همین مورد در موردی ک اصن با خودم خوب نیستم شلختهترین و اصن شاید میل به غذام نداشته باشم و... با خود ...
منم همینطور... در این موارد من حتی یه حمومم که میرم و میام بعدش حالم بهتر میشه... متاسفانه بیشتر وقتا بدون اینکه متوجه باشم درحال سرزنش کردن خودم، مقایسه کردن و تحقیر خودم تو ذهنم هستم☹️☹️☹️
منم همینطور... در این موارد من حتی یه حمومم که میرم و میام بعدش حالم بهتر میشه... متاسفانه بیشتر وقت ...
دقیقاااا کافیه خودتوو درگیر چیزای مسخره و زودگذر نکنی
متاسفانه منم اینجورم
ولی با با اندک توجه و رسیدگی به خودم حالم خوب میش
ما ادما باید یاد بگیریم با خودمون مهربون باشیم