2777
2789

بیاین بگین چه کارایی برای حال خوب خودتون انجام میدین؟ چطوری به سلامت جسم و روح خودتون توجه میکنین؟

شده وقتی کسی نیست به شما اهمیت بده، خودتون خودتونو درک کنین، به خودتون اهمیت بدین و با خودتون مهربون باشین؟

ایده بدید ما هم استفاده کنیم💚💛🧡

مننن مگگگگ دیگگ به مو  و استخون برسه با خودم مهربون میشم

غذا مورد علاقه مو میپزم

اهنگ شاد گوش میدم

فیلم میبینمم

خیلی به حال خوبم در دقایق بعدی فک میکنم و میگم خب چ کنم موردیا بالارو انجام میدم

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مننن مگگگگ دیگگ به مو  و استخون برسه با خودم مهربون میشم غذا مورد علاقه مو میپزم اهنگ شاد گوش ...

همین مورد در موردی ک اصن با خودم خوب نیستم شلختهترین و اصن شاید میل به غذام نداشته باشم و...

با خودم بدجور بقهرم و در فاز بعدی افسردگی

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
همین مورد در موردی ک اصن با خودم خوب نیستم شلختهترین و اصن شاید میل به غذام نداشته باشم و... با خود ...

منم همینطور... در این موارد من حتی یه حمومم که میرم و میام بعدش حالم بهتر میشه... متاسفانه بیشتر وقتا بدون اینکه متوجه باشم درحال سرزنش کردن خودم، مقایسه کردن و تحقیر خودم تو ذهنم هستم‌☹️☹️☹️ 

منم همینطور... در این موارد من حتی یه حمومم که میرم و میام بعدش حالم بهتر میشه... متاسفانه بیشتر وقت ...

دقیقاااا کافیه خودتوو درگیر چیزای مسخره و زودگذر نکنی

متاسفانه منم اینجورم

ولی با با اندک توجه و رسیدگی به خودم حالم خوب میش

ما ادما باید یاد بگیریم با خودمون مهربون باشیم