2777
2789
عنوان

ویروسه جدید

279 بازدید | 23 پست

آقا میگم از این ویروس جدیده شماهم گرفتید یا نه؟

نمیدونم چه کوفتیه خودمم نمیدونم چه مرگم شده یهویی خیلی ببخشید از دو روز پیش پرون روی داشتم هیچیم نمیتونم بخورم دیروز که فقط اب خوردم اخر فشارم اومده بود رو ۹ رفتم درمانگاه سرم زدم دکتره چهارتا قرص نوشت ولی خب بی فایدس اصلا هنوزم میلم به هیچی نمیره هیچیا حالت تهوع همون میل به غذام همون صبی زورکی دو لقمه نون خوردم ولی اونم به زور داشتم میدادم پایین نمیدونم دیگه باید چکار کنم  از یه طرفم اطرافیان کشتن منو هی اینو بخور اونو بخور هرچیم بهشون میگم نمیتونم انگار نمیشنون😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدل ویروس تو ماله دو ماه پیشه

الان یکی اومده به جز این ویروس.

من خوندم داره زیاد میشه

یعنی دوباره جریان‌قبل میشه؟

همه باید خونه بمونن؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
منم ولو ام رو تخت هفته پیش درگیرش بودم هنوزم خستگی و تنگی نفسش باهامه

خدا سلامتی بده چقدر طول کشید خوب شدین؟ من ۵ روز دیگه باید برم دانشگاه موندم با این حال زارم چکار کنم اصلا حال ندارم از جام بلند شم

منم دخترم فکر کنم گرفته ولی از صبح فقط یبار حالش بهم خورده  و بی حاله.علایم دیگه ای ندارم  ...

من حالم بهم نمیخوره فقط حس میکنم که داره بهم میخوره از اونور برون روی شدید و بی میلی به غذا دکتر گفت مثل اینکه عفونت دستگاه گوارشه

پسرمن دوروزه وضعش اینه اینقدرنگرانشم 😭 orsبخورحداقل 

درکش میکنم نمیشه هیچی خورد:)

خانواده خودم انقدر گفتن بخور بخور که اخر سرشون داد زدم واقعا میل ادم به هیچی نمیره از یه طرفم فشارامون پایینه قرص مصرف میکنم موندم چکار کنم