2777
2789
عنوان

تولداکسم

72 بازدید | 11 پست

تولده اکسمم اولش بگم بدی بهم نکرده که ازش بدم بیاد و این حرفا برام قابل احترام بوده قرار سر یه موضوعی ببینمش تولدشم خیلی نزدیک کادو چی بدم بهش؟

(دهمین کاربری💅)    programmer💸💻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مگه قرار نبود با دوس پسر سابق جنگ بشه نفرین کنیم و بترکونیمش اونم اسید بپاشه  من دهه ۶۰ هستم ز ...

وای اگه از اون اکسا بود اسمش نمیاوردم ولی چون برام قابل احترامه وادم خوبیه.اینا گفتم ی کادو بدم ک گفتن نده😂

چراا😂

به خاطر اینکه هر چی بوده تموم شده شما داری با این کارت یاد گذشته رو زنده میکنی شاید اون از خیر رابطه با شما گذشته باشه با این کارت خاطرات رو زنده میکنی اگه بدی ای بهش کردی دوباره میاری جلو چشش. ممکنه به کس دیگه ای علاقه پیدا کرده باشه ممکنه تو رابطه جدیدی باشه با این کارت ممکنه نسبت به رابطه جدیدش دلسردش به اون دختر لطمه بزنی حتی اگه هیچ اتفاقی هم نیفته صورت خوشی نداره والا ادمای معمولی فقط به خانواده ای دوستی کسی کادو میدن شما هیچ کس اون نیستی یه زمانی بودی دیگه نیستی و چه کادوت رو قبول کنه چه نکنه خودتو کوچیک میکنی. مگر اینکه قصد داشته باشی دوباره باهاش باشی در غیر این صورت کادو دادن و... هیچ توجیه اخلاقی ای نداره

به خاطر اینکه هر چی بوده تموم شده شما داری با این کارت یاد گذشته رو زنده میکنی شاید اون از خیر رابطه ...

درسته حرفات عزیزم ولی علاقمون دو طرفس و حتا اون بیشتر و اینکه چون تولدم با اینکه کات بودیم کادو داد گفتم بهش ی کادویی بدم وگرنه خودمم نمیخام برگردم باهاش

درسته حرفات عزیزم ولی علاقمون دو طرفس و حتا اون بیشتر و اینکه چون تولدم با اینکه کات بودیم کادو داد ...

خب اخه علاقه ای که پشتش میل به برگشت نیست چه نتیجه ای داره فایدش چیه من اگه بودم همون موقع که بهم کادو داد ازش تشکر میکردم ولی کادوشو پس میدادم و صریحا بهش میگفتم هر چی بین ماست تموم شده و ما رلیم نه نامزدیم نه هیچی که بخواد بهم کادو بده خصوصا که تو از علاقه ش به خودت باخبری. این کارت شبیه فرند زون کردنه اگه نمیخوای بهش برگردی امیدوارش نکن