2777
2789

پیاز بنفش رو خلالی خورد کن بذار کاراملی بشه بعد سوسیس خورد کن اضافه کن بعد رب گوجه بزن و نمک و فلفل سیاه و قرمز و اندکی ادویه کاری😊

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دیشب درست کردم اینجوری خ خوب شد......پیاز و خلال خییییلی باریک خورد کردم سیب زمینی و نگینی کردم و گذاشتم نیم پز بشه و تو ی ظرف هم پیاز و تفت دادم و کاراملی رنگ ک شد بهش زردچوبه و فلفل و نمک زدم و سیب زمینی نیم پز شده ب اضافه سوسیس خرد شده رو ریختم توش گذاشتم قشنگگگ سرخ بشه تو ی ظرف جدا ی مقدار رب گوجه رو قشنگ سرخ کردم و وقتی سرخ شد بهش فلفل زدم و سس کچاپ و سس تند و ی تفت ریز دادم آب ریختم روش ی قل ک خورد سس و ب مخلوط سیب و سوسیس اضافه کردم و گذاشتم یواش یواش بپزه تا ابش تموم ش.....واقعا عالی شد خودمم بار اول بود اینجوری درس میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پیاز خورد شده رو با نصف لیوان آب میپزی وقتی آب ته نشین شد سرخش میکنی ادویه زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا اضافه میکنی و بعد که خوب سرخ شد بهش رب گوجه اضافه میدی و با پیاز خوب تفت میدی در آخر سوسیسها رو بهش اضافه میکنی و با یه لیوان آب جوش میذاری قشنگ به جوش بیاد

سرخ کردن سوسیسها هم سلیقه ای هست اگه دوست  داشتی قبل از اضافه کردن به پیازها سرخشون کن

نمک هم فراموش نکنی

.