llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7551 عنوان کیست هموراژیک 😭😭😭😭 12815 بازدید | 46 پست ببخشید که دوباره تاپیک زدم اما واقعا نیاز به کمی دلداری دارم همش میترسم جراحی بخواد یکیش ۵ سانته ،اون یکی ۳ الانم ضربان قلبم به شدت بالاس پاهام یخ کرده و حس میکنم زیر دلم تیر میکشه 😭 1402/06/21 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمکیهههه عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 4691 نه نمیخواد بالای 8 یا 7 سانت میخواد فقط سریع تحت درمان قرار بگیر تا بزرگتر نشه کیست با اضطراب رابطه مستقیم داره ،فکرای بی خود نکن عمل هم اصلا چیزی نیست ،سه تا سوراخ کوچیک و یک شب نگه میدارن و تمام
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7551 نه نمیخواد بالای 8 یا 7 سانت میخواد فقط سریع تحت درمان قرار بگیر تا بزرگتر نشه ... رفتم دکتر گفتن داخلش خونریزی کرده نمدونم یعنی چی کلا کم خونی هم دارم از بی حسی و بی هوشی و.. میترسم بعد اینکه میگن باروری کاهش پیدا میکنه فردا جواب آزمایش هورمونم بیاد میبرم نشون میدم دیروز فهمیدم دارم
elham6571 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20589 بدتر از من نبودی که کیستم پاره شد پر از خون سریع رفتم بخش زنان هرروز خون ازم میگرفتن مجرد بودم ی وضعی نمیتونستم راه برم بعد ی سری قرص ال دی خوردم خوب شدم جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7551 بدتر از من نبودی که کیستم پاره شد پر از خون سریع رفتم بخش زنان هرروز خون ازم می ... هموراژیک بود ؟؟به من گفتن بترکه باید جراحی شی 🥺
elham6571 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20589 هموراژیک بود ؟؟ به من گفتن بترکه باید جراحی شی 🥺 اره فک کنم خونی بود من که ترکید کار از کار گذشت جراحی نکردن جوش نزن با قرص کوچیک میشه جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7551 اره فک کنم خونی بود من که ترکید کار از کار گذشت جراحی نکردن جوش نزن با ق ... به من گفت استراحت کن ،اروم راه برو ،چیز سنگین بلند نکن و.. وگرنه میترکه رفتیم بیمارستان دکتره خیلی ترسوند حای گفت همین الان بستری شو
elham6571 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20589 به من گفت استراحت کن ،اروم راه برو ،چیز سنگین بلند نکن و.. وگرنه میترکه رفتیم بیمارستان دکتره ... عجب اره ب منم گفتن یبوست نباید داشته باشی همش از دستشویی فرنگی استفاده میکردم اره چیزهای سنگین بلند نکن نه جوش نزن الان باید قرص بخوری جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7551 عجب اره ب منم گفتن یبوست نباید داشته باشی همش از دستشویی فرنگی استفاده میکردم اره چیزه ... به من قرص ملین داد خداروشکر که خوب شدید واقعا ممنون ازت ❤️
elham6571 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20589 به من قرص ملین داد خداروشکر که خوب شدید واقعا ممنون ازت ❤️ خواهش عزیزم نگران نباش منم مثل خودتم وسواس بیماری دارم ولی واقعا این چیزی نیست که ایقد نگرانی...فقط مراقبت میخواد دوماه دیگه میری سونو اصلا میبینی نیست جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7551 خواهش عزیزم نگران نباش منم مثل خودتم وسواس بیماری دارم ولی واقعا این چیزی نیست که ایقد نگرانی ... دقیقا این وسواس داغونم کرده خیلی بد ترسوندن منوتو بیمارستان ان شاءالله بازم ممنون❤️❤️❤️
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7551 نترس ،ترست بدتره ،فقط رعایت کن سعی میکنم ،ممنون ❤️❤️❤️
elham6571 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20589 دقیقا این وسواس داغونم کرده خیلی بد ترسوندن منوتو بیمارستان ان شاءالله بازم مم ... ن بابا من مثل خودت بودم با ترکیدگی کیست رفتم سونو گفت سریع برو بیمارستان ولی گفتن از طریق پریود بقیشو دفع میکنی نترسقربانت 🥰💟 جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7551 ن بابا من مثل خودت بودم با ترکیدگی کیست رفتم سونو گفت سریع برو بیمارستان ولی گف ... اهان خیلی ممنون فقط قبلش نمیدونستید چند سانته ؟