2777
2789
عنوان

قبول شده ارشد

118 بازدید | 11 پست

من ارشد روزانه شهر خودم قبول شدم

شوهرم که اصلا تبریک خشک و خالی هم نگفت تازه میگه نرو

مامانم دیروز زنگ زد تبربک گفت امروز باهاش صحبت میکردم گفت نرو 🤕

رشتش رو نپرسین  

شاغل هم نیستم خودتون میدونین که الان اکثر رشته ها براشون شغل نیست  کلا سه روز در هفته هست که فقط یک روزش یکم شلوغ دو روز دیگش دو ساعت کلاس

یعنی مرگ برای من نعمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نری  دلیلش رو نپرسیدی؟

چون کار نیست پس ارزش خوندن هم نداره 

منم راستش مثل کنکوریا نشستادم که  درس بخونم که هر موقع استخدامی اومد درس خوندم با همین معلومات ارشد شرکت کردم قبول شدم 

باسواد بودن خوبه بخون از نظرم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چون کار نیست پس ارش خوندن هم نداره  منم راستش مثل کنکوریا نشستادم که  درس بخونم که هر موق ...

کار نباشه همه که برای کار درس نمیخونن بعضیا درس میخونن چون به بالابردن علم و آگاهیشون علاقه دارن  در ضمن تحصیل به فکر ادم نظم میده اگه خودتم علاقه داری و تو خونه برنامه ی دیگه ای نداری که مانع درس خوندن باشه یا دانشگاه رفتن به اون آسیبی بزنه با همسرت منطقی صحبت کن و علاقه ات رو درمیون بذار 

در ضمن خیلی مبارک باشه عزیزم

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت