2789
عنوان

مهمونی

205 بازدید | 13 پست

من دعوت شدم یک مهمونی از خونه مون تا اونجا حدود دو ساعت راه هست بعد محیطش طوری که با اسنپ نمیتونم برم خارج شهره و ناآشنا ممکنه حتی برای برگشت هم اسنپ پیدا نشه باید همسرم ببرتم و قرار شد بمونه جلو در من در حد یک ساعت شرکت کنم و بیام به میزبان هم گفتم 

امروز صاحب مهمونی زنگ زده که من میخواستم شام بدم از بس همه گفتن ما تنها نمیتونیم بیایم و در توانم نبوده شوهرهاشون رو دعوت کنم کلا شام رو لغو کردم فقط عصرونه میدم حالا همه جا با اسنپ میرن میان برای مهمونی من نمیتونن بیان عروسی تنها میرن و...

من راستش ناراحت شدم و تصمیم گرفتم نرم چون حس کردم داره با نیش و کنایه حرف میزنه در صورتی که میدونست من برم هم همسرم باهام نمیاد مهمونی 

الان میخوام بهونه بیارم نرم چی بگم ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچ کلا نرو . بنظرم ارزششو نداره بخای لفظ قلم باهاش حرف بزنی همون نری میفهمه دلخور شدی

تصمیم دارم نرم ولی باید بهونه بیارم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به دل نگیر برنامه ریخته بوده برنامش بهم ریخت ناراحت بوده چون همه اینو بهش گفتن 

اخه واقعا جایی که مهمونی گرفته دورافتاده است بگم وسط بیابون دروغ نگفتم 

بگو با همسرم رفتیم جایی مهمونی 😆😆

😄😄😄 شاید بگم همسرم رفته پروژه یک شهر دیگه

اگه میتونی برو اگه خیلی برات سخت میشه نرو 

از حرفش ناراحت شدم واقعا چون فکر کن از کل خانواده همسرش فقط من دعوتم بعد کل فامیلهای خودش هستن و اونم این طور گفت بهم

این چه مدل مهمونیه      معلومه که نباید بری

دقیقا تصمیم دارم نرم ولی دنبال بهونه هستم

بگو همسرت جاییه و امکان رفت و برگشت برات فراهم نیست

دقیقا همینو میگم بهش

بگو همسرت جاییه و امکان رفت و برگشت برات فراهم نیست

همسرم الان اومد دقیقا اون موقع میره پروژه کاری😄😄😄 سه روز نیست