2777
2789
عنوان

پائیز🧡🍁+ عکس

213 بازدید | 21 پست

برگ های درختامون دارن زرد و نارنجی میشن کم کم 

منم عاشق پائیز 

خلاصه یه چندتا عکس گرفتم 

هستین بزارم؟

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی این کجاش زرده و نارنجی  سبزه هابنظرم😅

انار مگه واسه پاییز و زمستون نیس

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

صبر کنین بقیه رو بزارم 

نت ضعیفه

صبر کنین بقیه رو بزارم  نت ضعیفه

عذرمیخوام مزاحم میشم ممنون میشم جواب بدین،آیا در لایه ماهیچه اسکلتی دیواره حلق، ماهیچه صاف قابل مشاهده هست؟🌝

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷
عذرمیخوام مزاحم میشم ممنون میشم جواب بدین،آیا در لایه ماهیچه اسکلتی دیواره حلق، ماهیچه صاف قابل مشاه ...

دیواره ی ماهیچه ی حلق از جنس ماهیچه اسکلتی هست و همچنین تحت کنترل اعصاب پیکری .

دیواره ی ماهیچه ی حلق از جنس ماهیچه اسکلتی هست و همچنین تحت کنترل اعصاب پیکری .

آرع خب ولی سوالم ی چی دیگع بود🙃

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷