2777
2789
عنوان

اختلال بلع

430 بازدید | 21 پست

بچه ها من چند ماهه هر چيزي كه مي خورم نه همه ي لقمه ها يكي در ميون احساس مي كنم مي مونه تو گلوم بعد سريع آب دهنمو قورت مي دم يا آب مي خورم مي ره پايين سرفه نمي كنم ولي بخوام دير آب بخورم احساس مي كنم خفه مي شم رفتم آندوسكوپي دكتر گفت عصبيه نمي دونم فقط با اندوسكوپي معلوم مي شه از اعصابه ؟در مورد بيماري آشالازي شك داشتم كه دكتر آندوسكوپي مختص همين بيمارها بودش گفت نيست ولي هنوز اذيت مي شم مخصوصا برنج و نون نمي دونم چيكار كنم مي شه راهنماييم كنين 😞كلا آدم استرسي هميشه بودم ولي اين مشكلاتو نداشتم اصلا 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
١
1
100%
٢
0
0%

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ولی دور از شوخی من خودم تا همین سال پیش همینجوری بودم از غذا خوردن می ترسیدم فکر می کردم تو گلوم گیر می کنه از شصت کیلو شده بودم چهل کیلو کم کم با خودم از لحاظ ذهنی کار کردم تا بعد یک سال خوب شدم.ولی هنوز تو قرص خوردن مشکل دارم و می ترسم تنهایی غذا بخورم

ولی دور از شوخی من خودم تا همین سال پیش همینجوری بودم از غذا خوردن می ترسیدم فکر می کردم تو گلوم گیر ...

يعني خوب مي شه واقعا ؟ من خيلي نا اميدم فكر كنم سه چهار ماه شده 😞

نترس منم کلا نا امید بودم بعد یک سال خوب شدم.من یک عدس تو گلوم گیر‌کرد دیگه از اون موقع می ترسیدم

آها ايشالا عزيزم چي بگم حالا مي خوام برم پيش تل گير مي گم شايد چيزي گير كرده