2777
2789

امر دیگه ای ندارین؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله دارم

خو؟؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
حس ششمی که نیستین فضول خانوم من حرفم با حس ششمیه

اولا ک ادب داشته باش بچه جون

دوما از کجا معلوم شاید باشم

؟

اولا ک ادب داشته باش بچه جون دوما از کجا معلوم شاید باشم ؟

خیلی محترمانه جوابتون رو دادم خانوم

بالا ها یه نیگاه بنداز به کامنتتون ببین با چه لحنی جواب دادیم 

رعایت ادب لیاقت همچین هر کسی نیست باید با هر کس شبیه خودش رفتار کرد

خیلی محترمانه جوابتون رو دادم خانوم بالا ها یه نیگاه بنداز به کامنتتون ببین با چه لحنی جواب دادیم&n ...

تو حتی معنای احترامم حالیت نی

ریپلای هم نکن حوصله تو ندارم

تو حتی معنای احترامم حالیت نی ریپلای هم نکن حوصله تو ندارم

اوکی 

پس یاد بگیر قبل از ورود به هر تاپیکی بدون فکر چت نکنی

امیدوارم این حرفم تجربه بشه برا ورودت به تاپیک های دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز