2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟🥲🥲🥲🥲چی بگم

164 بازدید | 15 پست

فامیل مون دوتا پسر داره پنجمی و سومی 

هر روز یکی شو میاره پیشم برای تدریس ریاضی 

ینی هر روز به جز جمعه ها 😬😬

بعد پسراشم منو دوست دارن بعد کلاس میشینن با من صحبت می‌کنند😁😂

خیلی خوبه ولی من هر روز حوصله ندارم 😬نهایت هفته ایی سه بار چیکار کنم 😬😬روم نمیشه بگم هر کدوم رو هفته ایی مثلا دوبار یا یک بار بیار

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش زنگ نمیزنه؟بگو کار دارم فردا بیار یا بعدش بگو فردا فلانی را میاری؟گفت اره بگو کار دارم قبل اور ...

نه .گفته روز های فرد یکیشون میاد 

روزهای زوج اون یکی 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
استارتر روت خوبه پس خیلی راحت بگو کار داری ولی چون دوستشون داری فلان تایم هات خالیه بیارشون

فقط یک بار گفتم کار دارم که کار داشتم 

میگم هر روز رو حوصله ندارم .فقط جمعه ها نمیاره 

نه .گفته روز های فرد یکیشون میاد  روزهای زوج اون یکی

وای😂😂ماهم یه دوست خانوادگی داریم پسرانش هرموقع میان خواهی ما کوچیک هم هستن میگن خاله گوشیتو میدی بازی کنیم؟😂😂هروقت میان خودمو میزنم به سردرد و خواب

وای😂😂ماهم یه دوست خانوادگی داریم پسرانش هرموقع میان خواهی ما کوچیک هم هستن میگن خاله گوشیتو میدی ب ...

😂😂😂اگه سر وقت بیاد دنبالشون خوبه 😐😂منم نهایت بعد درس یک ساعت حوصله داشتم باهاشون حرف بزنم 

آخه من 26ساله و 10ساله چی باید صحبت کنیم😁😅برام خاطره تعریف میکنند

تازه مال تو خوبه میگن خاطره تعریف کن به من میگن بیا بازی کنیم

😁😂😂😂