2777
2789
عنوان

سوال

54 بازدید | 9 پست

سلام خانما 

اختلاف سنی تون با همسراتون چقدره؟

کوچکترید یا بزرگترید؟از مشکلات یا خوبیاش بگید مرسی

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

ده سال بزرگتره 

هم معایب داره هم خوبیای خودشو بستگی به روحیات خود ادما داره

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
ده سال بزرگتره  هم معایب داره هم خوبیای خودشو بستگی به روحیات خود ادما داره

میشه یکم بگی اگه دوست داری

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴ ماه عروسی کردیم...تقریبا هم سنیم.. شکر خدا خوبه

خوشبخت باشی

میشه یکم بگی اگه دوست داری

باشه گلم 

مثلا از چه جهاتی مورد نظرته بگو که بگم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
باشه گلم  مثلا از چه جهاتی مورد نظرته بگو که بگم

ممنون 

اینکه مثلا برای تصمیم گیری به نظراتتون احترام میذارن و چقدر همو درک می کنید و تفاهم دارید 

ممنون  اینکه مثلا برای تصمیم گیری به نظراتتون احترام میذارن و چقدر همو درک می کنید و تفاهم دار ...

ببینین خب مشورت میکنن تو کارهای مهم یا نظر میخوان

اما یه موقع هایی خب بنا به تجربه بیشتری که دارن میگن که نظر من یا فکر من کاربردی تره یا مثلا میگه بنا به تجربم من میگم فلان کارو نکنیم بهتره

از نظر احساساتی خب وقتی فاصله زیاده یکم درک احساسات همدیگه مشکله بخوام راحت بگم اگر خیلی احساساتی هستین نباید دنبال اختلاف سنی زیاد باشین چون اذیت میشین چون هر چقدر اختلاف سنیه بیشتر باشه اونا به مراتب منطقی تر میشن

یا اگر حرف غیر منطقی میزنین قبول نمیکنن و مجابتون میکنن که این حرفتون اشتباهه

ولی یه جاهابی قشنگیایی هم داره مثلا خیلی هوای ادمو دارن یا مثلا بخاطر پختگی که دارن اهل قهر و دعوا نیستن یا بچه بازی در نمیارن من خودم خیلی این خصلت واسم مهمه

ببینین از نظر درک کردن این یه چیزیه که مربوط به شخصیت ادماست ولی ما هر جفتمون سعی میکنیم خودمونو جای همدیگه بذاریم 

بالاخره تو یه رابطه همه چیز دو طرفس

ببینین خب مشورت میکنن تو کارهای مهم یا نظر میخوان اما یه موقع هایی خب بنا به تجربه بیشتری که دارن م ...

کاملا درسته عزیزم 

ممنون از راهنمایی تون خوشبخت باشید 😘

کاملا درسته عزیزم  ممنون از راهنمایی تون خوشبخت باشید 😘

خواهش مبکنم عزیزم همچنین خودتون❤️😘

2790
2778
2791
2779
2792