2777
2789
عنوان

دندون پر کرده

313 بازدید | 47 پست

دندونم عصب کشی پر کردم چند ساعا پیش احساس میکنم دارم موادش تو دهنم میریزه چیکار کنم برم دوباره پیش دکتر؟؟

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله من این کارو کردم  ترم ۱۱

جدی؟؟😍😍راستی از دندان راضی هستین؟؟؟ میگم بعد امسال گفتن کارنامه سبز نیس ، بنظرتون بعد پایان علوم پایه میتدنم تغییر رشته بدم؟؟(من امسال پزشکی زدم ، الان پشیمونم میگم کاش دندان زده بودم، ولی خب نمیشه ویرایش کرد )

جدی؟؟😍😍راستی از دندان راضی هستین؟؟؟ میگم بعد امسال گفتن کارنامه سبز نیس ، بنظرتون بعد پایان علوم پ ...

خب همون تغییر طبق کارنامه سبز بودش نمیدونم برا امسال چیکار کنن

اره اوکیه 

ولی توصیه نمیکنم الان واردش شی پنج سال پیش اوضاع فرق داشت

خیلی کمبود کیس و مواد و ... هست 

پزشکی به شرط استریتی و  رزیدنت شدن وضعیت بهتریه

..dental stu
جدی؟ اخه من به هرکی میگم ، میگه دندان بهتره

برا کسی که الان تموم کنه بله ولی شما تازه میخای وارد شی

از لحاظ بهتری دارو بهتره وشرایط خوبی داره\

ولی مثلا اپلای دندان بسیار سخته

حق مطب که کلا کنسله 

تو کار زیبایی و لاینش نباشی باختی کلا😂

..dental stu
برا کسی که الان تموم کنه بله ولی شما تازه میخای وارد شی از لحاظ بهتری دارو بهتره وشرایط خوبی داره\ ...

کلا الان داخل همه رشته ها درآمد بخوای باید کلا بری داخل زیبایی ، حتی دارو هم ....

برا چی حق مطب برا دندان کنسله؟؟

نیاز به امتیاز داره

باید مناطق محروم بری 

یرای منی که دانشجوی تهرانم صفر مرزی جهنمه و نشد

در کل اوضاع علوم پزشکی اصلا خوب نیست

..dental stu
نیاز به امتیاز داره باید مناطق محروم بری  یرای منی که دانشجوی تهرانم صفر مرزی جهنمه و نشد در ...

اها، کار داخل دندان میگن فرسایشیه ، تا چه حد درسته؟؟ یه سری ها میگن با ورزش قابل حله، این درسته؟