2777
2789
عنوان

دارم جدامیشم

298 بازدید | 23 پست

۶ماه نبود عقد کردیم 

بخاطر عصبی بودن اینکه زود جوش میاد و قرص متادون مصرف میکن انکار نکرد میگ عوض میشم دیگ مصرف نمیکنم اما فکر نکنم تغییر کن 

هرشب میاد دم در بابامم چیزی بهش نمیگ  خانوادمم زیاد پشتم نمیگیرن چون طلاق چیزی بدی میدونن میگن برگرد اما نمیخام زندگیم نابود شه 

دوسش دارم گیجم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

کاش هیچ وقت عاشق نمیشدم ک این حال روزگارم باشه😔

این ۸۸ نگو ک سال تولدته

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

زمان همه چیو درست میکنه فردا خداروشکر میکنی که خودتو بدبخت نکردی

تاپیک های آموزنده و مثبت بزنیم تا سایت جو قشنگتری پیدا کنه♥️تو تاپیکای اینمدلی تگم کنید🌱💚مخصوصا تاپیک های مثبت، رسیدگی به خود، تجربیات دوران نامزدی و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو اوصاع شمام اسی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

برنگرد

معتاد ، معتاده قرص و غیر قرص نداره

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بهترین کاره هنو اول راهی ببین میگم بهت ها هیج ادمی تغیر نمیکنه برا کامل اخر باز همون کوفت میشه

زندگی بقدری کوتاه که نخوای برا کسی بسوزی

یادت میره عشق و عاشقی نگران نباش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اره عکسی که گذاشتی متادونه خودتو بدبخت نکن

تاپیک های آموزنده و مثبت بزنیم تا سایت جو قشنگتری پیدا کنه♥️تو تاپیکای اینمدلی تگم کنید🌱💚مخصوصا تاپیک های مثبت، رسیدگی به خود، تجربیات دوران نامزدی و...

فردا میتونی با ی آدم معتاد زندگی‌کنی ببخشید اینو میگم ولی هممون‌میدونیم‌متادون‌چیز بدی هس

درضمن مگه خانواده میدونن تو چی میکشی ک میخای با حرف اونا زندگی‌کنی