2777
2789
به نظرم خب باید ببینی کدوم طلا فروش اجرت کمتری میگیره 

من تازه اومدم این شهری که زندگی میکنم طلافروش آشنا نداشتم از چن جا پرسیدم آخرم دیدم همه چیرونه خریدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خوب گرفتی. مگه دست دومه؟ اگه نو هست که خوبه همینه قیمتش. ولی گوشواره سنگین گوش رو اذیت میکنه که

نه نو، اره برا مراسم عروسی و اینا گرفتم کلا نمیتونم طلا بندازم اذیت میشم

من ۸ و نیم گرم رو ۲۵ تومن خریدم طلا گرمی ۲۳۷۰ بود اجرت هم ۱۵.۵ بود 🚶

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

امروز بردم‌یه طلا فروشی دیگه گف۲۱/۵🤦‍♀️

۳ درصد زیر قیمت تابلو میگیرن خب 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اگ نو بوده فکر نکنم ببین هروقت خواستی طلا بگیری اولا ک بدون اجرت بگیری بهتره چون اجرت ساخت نمیخوره بهش بعدشم تو گوگل سرچ کن محاسبه آنلاین قیمت طلا سایت ساعتچی خوبه من بخوام بخرم استفاده میکنم همون موقع خرید اطلاعات وارد میکنی مثلا گرم و ایناشو میزنی بهت قیمت میده اینجوری با خیال راحت تر خرید میکنی 

طلا گرمی چند بود وقتی خریدید؟ با اجرت و سود و مالیات من انقدر تو ضررم که تا ده سال دیگه نباید بفروشم 😂😂😂

گوشواره منم ۳گرمه اتفاقا منم نمیتونم تحمل کنم😂

خب اگر نمیتونی استفاده کنی ببر پیش خودش عوضش کن یه گوشوار سبک بردار با یه انگشتر‌ یا گردنبند

البته اگر‌میخوای دائم‌‌ بپوشی اما اگر واسه مجلس خریدی خوبه😍 به شادی استفاده کنی عزیزم

اگ نو بوده فکر نکنم ببین هروقت خواستی طلا بگیری اولا ک بدون اجرت بگیری بهتره چون اجرت ساخت نمیخوره ب ...

منم همینکارو میکردم از سایت محاسبه قیمت طلا استفاده میکردم تو طلافروشی و قیمتایی ک میگفتن با سایت اوکی بود..

کلا طلا فروشا یه جوری حساب میکنن که کلی سود میبرن ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن هم از اون ۲۵ میلیون مالیات میدن .. 

طلا گرمی چند بود وقتی خریدید؟ با اجرت و سود و مالیات من انقدر تو ضررم که تا ده سال دیگه نباید بفروشم ...

نمیدونم دیروز گرفتم فک کنم ۲۳۴۵بود من کل طلاهامو ۴ماه پیش فروختم گوشواره عقدم ۱۱گرم بود دوسال پیش ۱۴گرفته بود شوهرم فک کنم ۲۵یا۲۶فروخت کل طلاهام ۱۴۰تومن شد الان همونارو بخایم بخریم ۲۰۰تومن پولشه☹