2777
2789
عنوان

کمر درد بارداری

142 بازدید | 21 پست

سلام من یه هفته اس پریودم تاخیر افتاده دو ماهه تو اقدامم دیروز شب تو ماشین یه کمر درد عجیب و با ضعف دل گرفتم جوری که همیشه پریود میشدم بود و شورتم خیس بود واااقن حس کردم پریود شدم از این کمردردا این این هفته زیاد داشتم ک انگار پریود شدم اما اینبار فرق می‌کرد ولی وقتی اومدم خونه چیزی نبود روز ۵ ام بی بی زدم منفی بود امروز رفتم واس بتا عصر جوابش میاد کسی تجربه این حالت و نداشته واس بارداری؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چقدر شبیه همیم منم ماه دوم اقداممه

امروز ۷روزه عقب انداختم

صبح بی بی زدم منفی شد

اما فعلا تاچندروز نمیخام ازمایش بدم 

میشه اگه جواب ازمایشت اومد ریپلایم کنی و بگی مثبت یا منفی؟؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

من کمردرد شدید و دلدرد داشتم،دیگ دیدم پریود نمیشم آزمایش دادم مثبت بود

مبارکه عزیزم

واس من دائم نیست یه لحظه ک درد اول پریودی هست میگیره بعد خوب میشه ولی دیروز واااقن دردش بد بود اصلن ضعف رفتم و گفتم دیگ شدم اما نبود خدارو شکر

عزیزم چقدر شبیه همیم منم ماه دوم اقداممه امروز ۷روزه عقب انداختم صبح بی بی زدم منفی شد اما فعلا ت ...

🥺اوخی عزیزم ایشالله ک بارداری چشم حتمن میگم

خیلی استرس دارم 

ماه پیش بی بی زدم تا بی بیم هاله انداخت ولی بعد ۳ روز تاخیر پری شدم این ماه دیگ یدونه زدم

منفی بود عزیزم

باید توکل و امیدمون به خدا باشه

من که همش میگم خدایا اگه به صلاحمه و از نظرتو الان زمان درستیه، بهم بچه بده... اما اگه الان، صلاح نمیبینی با زور ازت نمیخام... به خودت سپردم... تسلیم رضای تو ام🤲🥺🤲♥️

توام تو دعاهات همینو بگو عزیزم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

باید توکل و امیدمون به خدا باشه من که همش میگم خدایا اگه به صلاحمه و از نظرتو الان زمان درستیه، بهم ...

اره عزیزم درستشم همینه منم عجله ای ندارم

شما پریود شدین؟