2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

79 بازدید | 16 پست

سلام دوستان .لطفا راهنماییم کنید .دخترم ۲ماهونیمشه .قبلا جز بغل هیچ جوره نمیخوابید تا با هرمکافاتی بود تو نعنی عادتش دادم بخوابه گالبته اولش گریه میکنه و نق میزنه تا بخوابه .اما مشکلش اینه یه سره باید تابش بدم .حتی وقتی خوابه .به محض اینکه نعنی وایمیسه گریه میکنه .کولیکشم حس میکنم کم شده اخه گریه الکی میکنه .چیکار کنم طولانی بخوابه و بدون تکون دادن 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی میخوای بخوابونیش وازلین کودک فیروز بردار همه جاشو چرب کن و ماساژ بده ویکس مخصوص نوزاد بگیر اندازه عدس بردار بمال پشت کمرش و پشت گوشش ببین دارم بهت میگم اندازه عدس بیشتر نزنیااا 

بچه دوماهه رو هنوز میشه قنداق کرد بگیر ببندش تا راحت بخوابه بچه دست و پا می‌زنه بدنش درد می‌گیرع

...
منم بچم سه ماهشه اینجوری ولی من میدونم بخاطر دل‌درد اینجوری میشه چون مرتب بدنش چرب میکنم ماساژ میدم& ...

نه بچه من قشنگ تا نعنی وایمیسه گریه میکنه.کولیکشم کمتر شده چون گریه های پشت هم که میکرد کم شده 

وقتی میخوای بخوابونیش وازلین کودک فیروز بردار همه جاشو چرب کن و ماساژ بده ویکس مخصوص نوزاد بگیر اندا ...

ماسااژش میدم .قنداقشم میکنم .میگه منو یه ریز تاب بده .خوابش میبره وقتی تابش میدم 

نه بچه من قشنگ تا نعنی وایمیسه گریه میکنه.کولیکشم کمتر شده چون گریه های پشت هم که میکرد کم شده 

عزیز من بچه منم تا ننی وایسه گریه می‌کنه بچه ای که مشکلی نداشته باشه راحت می‌خوابه تو ننی بچه تکون میخوره دلش آروم میشه به من که اینجوری گفتن حالا این چیزا تا چهار ماهگی هست خدا صبرمون بده 

...
عزیز من بچه منم تا ننی وایسه گریه می‌کنه بچه ای که مشکلی نداشته باشه راحت می‌خوابه تو ننی بچه تکون م ...

عه یعنی واسه کولیکه؟اخه خیلیام میگن کولیک تا ۳ماهه.بخدا مچ درد گرفتم.خواب ندارم.همش باید تکونش بدم

اخ سخته  بچه های من میخوابیدن تا میذاشتم زمین بیدار میشدن خیلی درگیر بودم

منم این مشکلو داشتم.تا گذاشتمش تو نعنی .حالا یه سر باید تکون بدم.شما تاکی درست شد بچتون؟