2777
2789
عنوان

مرد هرزه رو چطور میشه آدم کرد

1222 بازدید | 63 پست

مردی که چشش دنبال اینو اونه هرزس چیکارش باید کرد دوتام بچه داره تاجای ممکن نمیخوایم‌ جدا بشن چیکارش کنیم آدم شه، اگه ممکنه جدی پاسخ بدین نگین فلان جاشو فلان کنید و‌این حرفا، تشکر.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای فقط مثالت 🤣

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

باید طلاق گرف ازش همین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

تا خودش نخواد نمیشه

باید توبه واقعی بکنه

وگرنه چشم که هرز رفت دیگه عادت شده متاسفانه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

واقعا نمیدونم

اطرافم دیدم ک حتی توسن پیری هم ادامه دادن نمیدونم چراحس میکنم همه جور اخلاقی میشه تغییر داد ب جز همین و

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

اولا ک نمیشه تغییر داد چون توی ذاتشه!

ذات رو نمیشه تغییر داد ،چشم رو نمیشه پاک کرد دل رو هم نمیشه صاف کرد

ب نظرم سعی کنه جدا شه ازش

اگه نمیتونه باید بی تفاوت باشه ..

سوال درمورد رانندگی داشتید تگم کنید👀

کاری نمیشه کرد ادم نمیشه

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خودش باید بخواد 

و ببرید پیش روان درمانگر .

تغییر خصلتهای اخلاقی سخته و زمانبر 

ارثی هم هست متاسفانه 

از دوران نوجوانی هم شروع میشه عمدتا و میشه خصلت اخلاقی

باید خودش بخواد تا درمان شه 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.