2777
2789
عنوان

خرید جاروبرقی...

679 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خوبین؟

تا ۵ تومن، نهایتااااا ۶ تومن میشه بگید کدوم جارو برقی رو دارین و اوکیه مکش و قدرتش؟؟!! 

موشکی ها خوبن یا بشکه ای؟

هرچی میدونین لطفا

من دو ماه پیش جارو برقیه پاکشوما خریدم ۵۸۰۰ خیلی هم راضی ام مکشش عالیه

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما بیس مارک خریدیم خیلی راضی بودیم 

فکر کنم موشکی بشه

پارسال ۸ میلیون این مدلشو حالا شاید ارزونترشم باشه نمیدونم

پارس خزر نگیر اصلا انگار اسباب بازیه هی کنده میشه ی چیزش

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری

من پاناسونیک دارم .. راضیم

به سری جارو ها صدای کمتری میدن ولی اونزمان گرون بودن ما نگرفتیم.. جارو برقی که کیسه‌ش یبار مصرف نیستو بگیرید ، اخه بعضی از مارکای خارجی کیسه یبار مصرف دارن. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عیب کیسه یکبار مصرف چیه؟

عیب خاصی نداره ولی اون دائمیا رو میشوری میذاری سرجاش .. تا چندسال قابل استفاده ست .. برای یبار مصرفا باید هزینه کرد هرچندوقت .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چند وات؟

۲۴۰۰ فک کنم..

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

سلم عزیز دلم 

پیشنهاد میکنم جاروبرقی بلانتون بخری، هم مکش بالایی داره هم 25 ماهم ضمانت همتاسرویس داره، پیشنهاد میکنم از نظری استور خرید کنی (هم حضوری هم انلاین می تونی خرید کنی). به نظرم وارد شو و ویدیوهاشو ببین بعد تصمیم بگیر، خرید جاروبرقی بلانتون مدل پاورکویین (کلیک کن)

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.